Svět svítidel rozsvítí váš dům až o 70 procent levněji

Podzim se přiblížil a s ním také období plískanic. Stále více času trávíme doma, v pohodlí křesla s dobrou knihu či se svými přáteli a rodinou. Dny se krátí a tma nastává čím dál dříve. Vybavte se proto kvalitním osvětlením. Využijte podzimní akční slevy a pořiďte si vhodná svítidla za výhodné ceny.

Na e-shopu Svět svítidel naleznete mnoho druhů interiérového i exteriérového osvětlení. Lampy a lampičky, stropní osvětlení a stropní svítidla, lustry do kuchyně, dětské lustry i lustry křišťálové. A protože Svět svítidel jde s dobou a sleduje moderní trendy, můžete tu zakoupit i úsporné žárovky či LED pásky. Pro inspiraci představujeme některé typy osvětlení:

Úsporné žárovky hrají prim
A začneme úplně od toho nejdůležitějšího – zdroje. V dnešní době už klasickým žárovkám odzvonilo a na řadu přicházejí žárovky úsporné. Ať už klasického tvaru nebo novinku v podobě plamínku. Věřte, že bude nejen krásně vypadat, ale i dokonale svítit. Žárovky jsou značky Massive a v balení naleznete rovnou pět kusů.
Je libo stropní svítidlo či lampičku?
Když už máme ty úsporné žárovky, hodilo by se i nějaké stropní svítidlo. Bodové stropní svítidlo MY CHOICE si doslova zamilujete. Co všechno nabízí?

  • Můžete si sestavit vlastní svítidlo. Stačí si objednat tento základní typ, který je bez skel a k němu si vybrat skla dle vašeho vkusu a vytvořit tak vlastní, originální kousek
  • Vestavěné LED diody, díky kterým nebudete při sledování televize či relaxaci potřebovat další doplňkové svítidlo. Jednoduše také vytvoříte dokonalou atmosféru ve vaší ložnici. V případě potřeby silnějšího osvětlení místnosti stačí jednoduše stisknout stávající vypínač a tak aktivovat k LED diodám ještě úsporné žárovky
  • Úsporné žárovky 9W (ekvivalent 40W klasické žárovky) jsou součástí svítidla
  • Důmyslný systém rozsvěcení s použitím klasického vypínače
Lampička se hodí každému. Podívejte se na stolní lampu DIDA. Její luxusní design zaujme již na první pohled. Dokonale zdobené stínítko a vkusně tvarovaná konstrukce dohromady tvoří naprosto unikátní osvětlení, které bude ozdobou vašeho nočního stolku. Bílá barva působí velice elegantně a hliníkové provedení zajišťuje nízkou hmotnost a zároveň vysokou odolnost svítidla.
Ke slevě dárek
A aby toho nebylo málo, ke slevě až 70 % dále získáte dárek k nákupu.  

  • Při nákupu nad  2 000 Kč od nás dostanete jako dárek senzorové svítidlo
  • Při nákupu nad 3 000 Kč navíc získáte i dopravu zdarma
  • Při nákupu nad 5 000 Kč vám zboží nejen odešleme zdarma, ale ještě k vám poputuje nádherná petrolejová lampa
A kde přesně všechna tato svítidla naleznete? Stačí přejít na adresu http://www.svet-svitidel.cz/slevove-akce-sveta-svitidel/ a vybírat. Sortiment osvětlení lze pro větší přehlednost filtrovat dle typu a také je pravidelně doplňován a aktualizován. V současnosti je ve slevě více než 1 000 produktů.

Samozřejmostí je tým zkušených pracovníků, kteří vám rádi pomohou a poradí, ať už po telefonu nebo e-mailem. Užijte si svoje výhody na www.svet-svitidel.cz.
31.10.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444