Sušička prádla i do malého bytu - dnes už žádný problém

Sušička prádla není nutnost, ale přáním téměř každého. Nebaví vás neustále bojovat s problémem, kam postavit sušák na prádlo, nechcete čekat, až prádlo uschne, obzvláště v nadcházejícím podzimu. Je tu však jedno velké ale. Kam s ní, když v koupelně není dostatek místa?

Radí vám, ať ji postavíte na pračku, ale tu máte v úzké variantě a sušička se na ní nevejde? Značky Candy a Hoover, patřící do světové jedničky Haier Group, mají pro vás řešení. Na trh uvedli první úzkou sušičku.

Úzké sušičky jsou na trhu relativně novinkou, ale právě pro malé domácnosti jsou ideálním řešením. Jejich hloubka je pouhých 46,5 cm oproti téměř šedesáti centimetrům hloubky standardní velikosti sušičky. Nezaberou tedy tolik prostoru, navíc, pokud použijete spojovací díl, který lze k sušičkám vždy koupit, můžete úzkou sušičku postavit na úzkou pračku, a to dokonce i na tu s hloubkou jen 40 cm. Dvěma malým spotřebičům tak postačí jen malá podlahová plocha koupelny. A nemusíte se bát, že jsou jen částečně vybavené v porovnání s těmi klasickými.

Úzká sušička s plnohodnotnou výbavou

Úzké sušičky v podstatě nemají žádná omezení, kapacita sušení je 7 kg, což je i pro rodinu naprosto dostačující, jsou plně vybaveny programy i moderními technologiemi, takže se nemusíte bát, že byste byli ochuzeni.

Značka Hoover nabízí chytrou SLIM sušičku DXW4 H7A1TCEX-S, která umožňuje prostřednictvím připojení k Wi-Fi ovládání v mobilní aplikaci Wizard. Sušičku tak můžete zapnout na dálku, v aplikaci najdete dalších 30 programů sušení ke 14 základním, které jsou na ovládacím panelu sušičky, nebo statistiky sušení včetně energetické spotřeby. Velmi praktické jsou rychlé programy sušení na 30, 45 a 59 minut, šetrný cyklus na sušení vlny certifikovaný Wollmark Apparel Care nebo All In One program pro sušení různých tkanin dohromady.

Pračka se sušičkou v jednom s hloubkou jen 40 cm

Pokud máte místo opravdu pouze na jeden spotřebič, a to ještě ideálně prostorově co nejúspornější, můžete sáhnout po úzké SLIM pračkosušičce GrandÓ Vita GVSW 40464TWHC 2-S značky Candy. Přestože v sobě spojuje dva spotřebiče, má hloubku pouhých 40 cm a kapacitu prádla 6 kg praní a 4 kg sušení. Z praktické stránky nemůžete prát a sušit naráz, takže se péče o prádlo trochu prodlouží, ale pokud není možná jiná varianta, získáte dva přístroje v jednom a velkou úsporu místa. Tato pračka se sušičkou je vybavená patentovaným systémem Mix Power System+, který rozpouští prací prostředek ve vodě ještě před vstříknutím do prádla. Vznikne tak mnohem účinnější prací pěna, která umožňuje efektivně prát i při teplotě 20°C a smíchat můžete bez obav bílé s barveným prádlem. Kromě standardních programů nabízí také rychlý program praní a sušení za 59 minut, parní programy, antialergenní péči nebo šetrné sušení vlny. Technologie Smart Touch umožňuje prostřednictvím NFC bezdotykově propojit pračkosušičku s mobilním telefonem a na dálku ji ovládat v mobilní aplikaci. Ta nabízí k 16 základním programům 40 doplňkových, navíc vidíte statistiky sušení včetně energetické spotřeby.

Kam se standardní sušičkou?

Při plánování rozvržení domácnosti však můžete brát v potaz také umístění sušičky jinam než do koupelny. Komora nebo třeba šatna jsou častou volbou. Sušička nepotřebuje přípojku na odpad, kondenzát totiž sbírá do nádoby, takže stačí jen elektrická zásuvka. U sušiček značek Candy i Hoover je speciální patentovaná nádoba umístěná přímo z vnitřní strany dvířek, takže vždy víte, kdy je potřeba ji vylít a díky jejímu tvaru podobnému konývce, můžete vodu použít rovnou do napařovací žehličky nebo na zalévání kytek. Nevýhodou sice může být, že je sušička umístěná dál od pračky, ale pokud při malé koupelně trváte na standardní velikosti sušičky s kapacitou prádla až 11 kg, jako má například sušička ATD H11A2TKERXM-S nové řady AXI od značky Hoover s umělou inteligencí a možností napojení na hlasové asistenty Alexa a Google Assistant, pak to může být řešením.

Více na www.candy-hoover.cz a www.hoover.cz
 
26.08.2019 | PR
  • CANDY HOOVER ČR, s.r.o.

    Candy Hoover patří mezi nejvýznamnější evropské výrobce domácích spotřebičů. V portfoliu společnosti je italská značka Candy s více než 70letou tradicí a původem americká značka Hoover založená před 100 lety. Pod logem obou značek najdete kompletní sortiment volně stojících i vestavných domácích spotřebičů, pod značkou Hoover navíc i velmi širokou nabídku vysavačů, parních mopů a žehliček.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444