Stylové povlečení oživí vaši ložnici

Bavlněné povlečení je klasickým a oblíbeným typem ložního prádla. Na rozdíl od ložního prádla s příměsí syntetických materiálů, které není pro spánek příliš vhodné, povlečení z bavlny je příjemné na dotek, prodyšné a také velmi dobře absorbuje vlhkost. Bavlna je ideálním přírodním materiálem pro zdravý a spokojený spánek.

Dalšími důležitými faktory, které hovoří pro bavlnu, jsou kvalita materiálu, dlouhá životnost a snadná údržba. Bavlněné povlečení Bonatex je velmi moderně navržené a tak se stane skvělou ozdobou celého interiéru vaší ložnice. Nabídka barev je opravdu široká a tak můžete povlečení sladit s jakýmkoliv vzhledem pokoje.

Vše do vaší ložnice
Na stránkách Bonatex.cz naleznete ložní prádlo všech druhů od mnoha známých značek a dále je zde pro vás připravena široká nabídka prostěradel, povlečení a přehozů na postel. Další specialitou jsou také krásné a kvalitní přikrývky. Můžete si vybírat buď z klasických druhů přikrývek nebo si koupit například speciální přikrývku pro alergiky.

Produkty na internetových stránkách www.bonatex.cz jsou přehledně řazeny do několika kategorií. Zákazník se tak na stránkách snadno orientuje a jednoduše najde ložní prádlo, které hledá. Samostatné skupiny tvoří povlečení a prostěradla. Tyto kategorie jsou následně děleny podle druhů.

Zákazníci zde například naleznou luxusní povlečení, které zpravidla obsahuje sadu povlaku na deku, prostěradla, dvou velkých polštářů a dvou menších polštářů. Při koupi tohoto druhu tak nemusí zákazník složitě kombinovat a přemýšlet, zda se jednotlivé kusy ložního prádla k sobě budou hodit.

Důležité je také zvolit správnou velikost prostěradla. V nabídce nechybí dětské ložní prádlo, které zákazníci mohou koupit ve velikosti 60 x 120 centimetrů, ložní prádlo na jednolůžko v rozměrech 70 x 140 a 90 x 200 centimetrů a na dvoulůžka rozměr 180 x 200 centimetrů. Po zvolení správné velikosti nezbývá už nic jiného než vybírat z obrovské nabídky barev a vzorů.

27.12.2011 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444