Inspirujte se u SkyGarden a proměňte svůj domov v originál

Zvažujete úpravy vašeho domova? Interiér vašeho bydlení potřebuje změnu? Originální a zároveň kvalitní, tak aby dýchal stylovou a moderní atmosférou? SkyGarden nabízí řešení díky spolupráci s kvalitními dodavateli interiérových dveří, laminátových podlah, obkladů i designových tapet.

Společnost SkyGarden patří k moderním inspirátorům v oblasti bydlení. Nabízí široké možnosti pro stylové interiéry, a to zejména díky spolupráci s profesionály v oboru. Inspirace dveřmi Sapeli je jednou z nich. Interiérové dveře Sapeli jsou nabízeny v několika modelových řadách, které se liší povrchovou úpravou, použitým materiálem, dýhou a barvou, díky čemuž máte pestrý výběr z mnoha variant. Dveře Sapeli v interiéru nabízí moderní řešení, stejně jako v případě dveřních pouzder, zárubní, klik a kování.

Dále ve SkyGarden najdete kolekci vysoce kvalitních laminátových podlah značky BALTERIO mnoha stylů. Vyberte si podlahu, která nejlépe souzní s vaším vkusem a osobním stylem. Podlahy jsou určeny pro každou místnost a v interiéru vzbuzují příjemný pocit masivních prken a laminátu se skutečným efektem true-to-nature.

Přírodní efekt interiérům dodávají také obklady značky STEGU, a to díky kvalitním materiálům, které imitují přírodní barvy a tvary. Při jejich výrobě byla využita technologie šetrná k životnímu prostředí. Nepoužívá se vypalování, při němž vznikají škodlivé látky a odpad. Díky široké škále výrobků, barevných možností, rozličných vzorů obkladů a rohových komponentů dosáhnete přirozeného vzhledu fasády domu nebo interiéru podle vašeho přání.

Originální domov vám pomohou vykouzlit také efektní designové tapety německé značky Rasch či Marburg, s kterými rázem změníte tvář celého interiéru. Nabízí nejkvalitnější vliesové tapety, které vynikají zvukovou i tepelnou izolací, ale také vinylové do kuchyní či koupelen, nebo papírové. Můžete vybírat mezi moderními či klasickými, s přírodním nebo květinovým vzorem, geometrické, jednobarevné, dětské či pro teenagery.

Kde SkyGarden najdete? Inspirace interiérů čeká na vaši osobní prohlídku či konzultaci ve třech prodejnách SkyGarden – v Retail parku v OC Letňany v Praze 9, v OC Šestka v Praze 6 a v Benešově.
03.04.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444