Styl, komfort a bezpečí nabídne Rezidenční park Baarova

Nový obytný areál Rezidenční park Baarova vzniká mezi Baarovou ulicí, rozsáhlým Baarovým parkem se spoustou atrakcí pro aktivní odpočinek a ulicemi U Michelské školy a Telčskou. Realizace projektu, který obohatí možnosti bydlení na Praze 4, v lokalitě s bohatou občanskou vybaveností, byla zahájena v červenci letošního roku.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Nová bytová zástavba je pojata jako pokračování parku ve formě vnitřní zahrady, která s parkem sice souvisí, ale není na něm nikterak závislá. Areál je tak dokonalým intimním bydlením, které poskytne komfort všem, kdo zde naleznou nový domov.

Minulý týden se uskutečnilo slavnostní poklepání základního kamene tohoto nového projektu, který vzniká v blízkosti BB Centra - v atraktivní lokalitě Prahy 4. Za projektem stojí česká developerská společnost PASSERINVEST GROUP.

„Jsem vděčný Pánu Bohu, že jsme mohli zahájit v souladu s našimi časovými plány stavbu projektu Rezidenční park Baarova. Projekt nabídne mimořádně kvalitní a komfortní bydlení na atraktivní adrese v rámci dokončené části BB Centra s vynikajícím napojením, jak na centrum města, tak na příměstskou dopravní infrastrukturu. Další ucelená síť obchodů, služeb i zeleně přímo v místě jenom dodává přidanou hodnotu k tomuto bydlení. Těší mne, že často nelehká, ale také věrná a vytrvalá práce mnoha lidí z naší firmy přináší výsledky i v těžších dobách,“ říká Radim Passer, předseda představenstva PASSERINVEST GROUP, a.s.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Slavnostní poklepání základního kamene stavby je důležitým momentem v historii každé stavby. Tohoto významného aktu se dále zúčastnili Václav Černý, sales manager PASSERINVEST GROUP, a.s., Jiří Pech, člen představenstva PSJ, a.s. a architekti David Richard Chisholm a Jan Hřebíček ze CMC architects. Dokončení výstavby, která začala 19. července letošního roku, je plánováno na listopad 2011.

Rezidenční park Baarova je moderní projekt o 139 bytech, jenž je charakterizován mottem Styl, komfort a bezpečí. Lokalita se může pochlubit vynikající a bezproblémovou dopravní dostupností a skvělou občanskou vybaveností - kromě celé řady obchodů a služeb, jež budou právě v těchto dnech rozšířeny o nově otevřenou obchodní pasáž v budově FILADELFIE, naleznete v blízkém okolí i řadu restaurací, wellness a fitness klub Balance Club Brumlovka, zelenou oázu v podobě Baarova parku, který těsně navazuje na rezidenční projekt. Nechybějí zde ani zdravotnická zařízení, dětské a multifunkční hřiště, mateřská a základní škola či vloni otevřené Společenské centrum. Všechny tyto služby přispívají ke kvalitě lepšího bydlení.

Za architektonickým návrhem Rezidenčního parku Baarova stojí studio CMC architects, generálním dodavatelem je PSJ a financující bankou UniCredit Bank.
Více informací: www.baarova.cz
21.09.2010

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444