Strunové sekačky GARDENA začínají kupovat i ženy

Společnost GARDENA zavádí nová kritéria pro výběr strunových sekaček. Zahrádkáři si mohou podle velikosti zahrady vybrat správný nástroj pro pohodlnou a bezpečnou úpravu z kategorií SmallCut - dočišťování a zasekávání, ClassicCut - klasické a větší zahrady a PowerCut - divoké až dřevinaté porosty.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
"Kvůli velké pestrosti zahrad v České republice jsme rozhodli pro přesnější volbu správného nástroje zavést tři kategorie strunových sekaček, rozdělené podle technických parametrů a jejich využití dle velikosti zahrady," sdělil jednatel společnosti GARDENA ČR Franz Leitner a dodal: "Díky přehlednosti nabídky, komfortu a bezpečnosti užívání strunových sekaček jsme v poslední době zaznamenali zvýšený počet zákazníků - žen, které si osobně vybírají vhodný nástroj podle svých potřeb."

Společnost GARDENA vyvinula několik speciálních druhů sekaček, které jsou schopny vyhovět náročné práci na různých typech zahrad. Nová technologie vyhovuje světovým měřítkům, profesionální zahrádkáře oslní výkonem, ženy lehkou obsluhou a elegancí tvarovaného krytu.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
První kategorie strunových sekaček je určena pouze pro menší zahrady, na dočišťování či na zasekávání malých travnatých ploch. Pro údržbu nenáročného porostu a zejména okrajů trávníku je vhodná sekačka SmallCut, která díky snadné manipulaci garantuje pohodlné a efektivní sekání v problémových částech zahrady, např. podél zdí nebo pod nízkými keři. Do druhé kategorie patří sekačky, se kterými je možné pracovat na větších zahradách, nebo tam, kde se trávník a porost začíná stávat poměrně těžko zvládnutelným. GARDENA nabízí ClassicCut sekačku, která zaručuje pohodlnou práci i na delší dobu a je výhodná pro snadné přenášení a přemisťování po zahrádce. Pro džungli na zahradě a pro extrémní podmínky jsou určeny sekačky třetí kategorie, které posekají nejen divoký porost, ale také malé stromečky či rozlehlé křoviny. V této kategorii je jedničkou sekačka PowerCut, která zahradu udrží nejen krásně zelenou a upravenou, ale je vhodná i pro sečení prudkých svahů.
Mezi nejznámější a zároveň nejžádanější produkty společnosti GARDENA patří bezesporu Originální GARDENA systém a Combisystém GARDENA. Originální GARDENA systém je patnetem společnosti od roku 1968 a jde o spojovací materiál. Combisystém GARDENA je univerzálním kombinovaným nástrojem určeným pro péči o zahradu a trávník, který funguje na principu univerzální velmi kvalitní násady s možností pěti desítek nástavců zahradních nástrojů od rýče přes lopatu, vidle či hrábě apod.
15.05.2003 | tk

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444