Střešní tašky prémiové kategorie TERRAN jsou i letos v dokonalé kondici

Betonové střešní krytiny TERRAN nabízí i letos široký sortiment, bohatý výběr barev a tvarů, výborné služby a jako jediné mezi výrobci betonových střešních krytin až 50letou záruku. Standardem je výborná dostupnost této betonové střešní krytiny a zajištěný je také „přísun“ inovací v nabídce produktů a služeb.

Skupina TERRAN má v Evropě v současnosti čtyři závody

Kromě dvou výrobních závodů v Maďarsku jsou další závody na Slovensku a v Rumunsku. Střešní tašky TERRAN jsou dostupné na osmi středoevropských zemích, celá skupina přitom vyrábí více než 60 miliónů střešních tašek ročně. Na českém trhu se jí dlouhodobě daří a nejinak tomu bylo i v loňském roce.

V sortimentu zůstává pět hlavních typů střešních tašek – Synus, Danubia, Coppo, Rundo a Zenit

Mezi nimi si každý určitě najde to své. Podle Pavla Suchánka, jednatele společnosti MEDITERRAN CZ, jsou nejlepší tašky Synus, bestsellerem je řada Danubia. Produktová linie Coppo svými barevnými odstíny a tvary připomíná náladu zemí Středomoří a její dynamické linie a inspirativní barevné kombinace tašek zapůjčí vašemu domu tvůrčí a originální vzhled. Ploché tašky Rundo jsou symbolem snadno použitelné a vysoce estetické tašky s nádechem tradice, ale vyrobené plně dle požadavků současné doby. Pátá řada Zenit poutá pozornost zákazníků, kteří hledají na střechu moderní plochou tašku.

Široký sortiment a inovace v povrchových úpravách

Sortiment střešních tašek TERRAN nabízí i letos výše uvedenou a osvědčenou pětici typů, pevnou součástí nabídky se staly také nové designové solární střešní tašky Terran Generon, které nabízí komplexní a luxusní řešení pro solární střechu a které se dají na střeše kombinovat s taškami Rundo a Zenit. Tyto inovační tašky nabízí v jednom výrobku unikátní design, kompletní řešení pokrytí střechy a současně ekologickou výrobu elektrické energie. Inovací neprochází jen sortiment, ale i konstrukční řešení tašek a jejich povrchové úpravy. V současnosti máte na výběr ze tří odlišných typů povrchových úprav: COLORSYSTEM, INOVA a povrchovou úpravu nejvyšší kvality EVO, specifickým řešením je úprava ClimaControl u plochých tašek Zenit.

Díky úpravě COLORYSTEM je barva střešních tašek razantnější a tónově hlubší. Speciální ochranná vrstva zabezpečuje hladký povrch, stálost a intenzitu barvy a odolnost proti opotřebení. Tato povrchová úprava se nepoužívá u jednobarevných tašek, ale jen u vícebarevných provedení – v současné nabídce jsou to například odstíny Antická červená, Ferrara nebo Modena. 


Nejvyšší stupeň dnešních technologických znalostí představuje povrchová úprava EVO. Díky této technologii mají tašky TERRAN výjimečně jemný a hladký povrch, který je navíc mimořádně odolný a pevný. Samozřejmostí je vysoká odolnost proti povětrnostním podmínkám a mechu. Taška s touto povrchovou úpravou nenasákne vodou, má mimořádně dlouhou životnost a estetický lesk.

Díky nejnovějšímu procesu povrchové úpravy INOVA je povrch střešních krytin hladký, tvrdý a odolný. Jeho matný lak dává střeše jedinečný a skutečně elegantní vzhled. Povrchovou úpravu si mohou zvolit zákazníci, kteří mají zájem o tašky Danubia, Synus a Rundo.

Povrchová úprava ClimaControl je spojena s plochými taškami Zenit. Krytiny s touto povrchovou úpravou efektivně odráží UV záření, které způsobuje v horkých letních dnech nepříjemné oteplování podkroví. Tato technologie funguje účinně i u oblíbených tmavších odstínů. 

Automatizovaná výroba zárukou špičkové kvality

Pečlivě selektované suroviny tvoří betonovou směs v míchačce, řízené počítačem. Jen zachování konstantní receptury komponentů je zárukou dosažení vysoké kvality produktů. Množství směsi, kterou se na lince plní hliníkové formy, opět automaticky reguluje prostřednictvím senzorů počítač. Tašky jsou řezané na přesnou velikost pomocí hydraulického nože, po řezání je povrch tašek ošetřen speciálním akrylovým povlakem. Nastříkané syrové tašky v hliníkových formách jsou uloženy v kruhovém vysoušeči, kde pomocí tepla tvrdnou. Zatuhlé tašky jsou poté odděleny od formy a stříkané další vrstvou barvy, dle potřeby a typu krytiny. Po tomto kroku následuje balení výrobků.

 

Atraktivitu zvyšují inovace ve službách

Trvale roste úroveň služeb i marketingová podpora značky TERRAN – kromě reklamy a článků v tištěných a on-line médiích se reklama na krytiny TERRAN objevuje i v televizi. Do nabídky bezplatných služeb patří i zaměření, kdy vám společnost MEDITERRAN CZ pomocí satelitních kartografických podkladů zdarma zaměří vaši střechu a udělá pro vás kalkulaci střešní krytiny. Spolehnout se můžete také na odborné poradenství – o odbornou pomoc můžete požádat telefonicky, písemně nebo e-mailem obchodní zástupce a obchodní oddělení firmy.

Pět důvodů, proč zvolit betonovou krytinu TERRAN

  • Záruka 50 a 15 let – 50letá záruka na střešní krytinu a 15letá záruka na příslušenství,
  • nevratné palety – zaplacená cena obsahuje i cenu palety, proto vám nevznikají žádné další náklady při pořízení nové střešní krytiny,
  • bezplatná doprava střešní krytiny při vývozu z výrobního závodu,
  • odborné poradenství,
  • zaměření střechy – pomocí satelitních kartografických podkladů vám firma MEDITERRAN CZ zdarma zaměří určenou střechu a připraví kalkulaci střešní krytiny.
Více informací o střešních tašek TERRAN najdete na www.terran.cz
13.04.2021 | PR
  • Mediterran CZ, s.r.o.

    Tradice výroby betonových tašek Mediterran sahá až do roku 1920, kdy začala manuální výroba v obci Neded na Slovensku. Ještě i v současnosti v této oblasti nacházíme střechy pokryté 70-80 letou tzv. „mészárosovskou“ taškou. Výroba betonové krytiny byla zahájena jako rodinné podnikání a vývojem přešla od manuálního způsobu přes poloautomatizovanou technologii až k dnešnímu plnoautomatizovanému evropskému standardu zodpovídajícímu způsobu výroby. V současnosti nabízíme 5 základních řad našich výrobků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444