Střešní dveře pro ploché i šikmé střechy

Terasa na střeše, střešní záhony, městské včelaření, nebo třeba relaxační zóny mezi střechami. Krásné využití volného a svobodného prostoru mezi střechami má v dnešní době mnoho zajímavých podob. A jistě by se dalo přijít na další příklady.

„Mám takové prostory opravdu rád, cítím se tam dobře. Je mým pracovním koníčkem vyvíjet a vyrábět prosklené střešní výstupy. Zavádíme na trh pojem STŘEŠNÍ DVEŘE. V žertu uvádím, že takto zpřístupněné prostory nadchnou romantiky i developery. Jedni si to užijí a druzí vydělají.” říká Jakub Formánek za vedení českého výrobce. 

Chytré řešení vstupu na terasu a pohodlné střešní dveře znamenají tepelně izolační prvek, kterým prosvětlíte a otevřete přístupovou cestu na střechu. Získáte tím příjemný sklon schodiště a požadovanou šířku vhodnou pro každodenní užívání.
 
„Žádné žebříky a skorožebříky. Vyvíjeli jsme skutečné dlouhodobé řešení pro moderní domy s plochou střechou i stavby se šikmou taškovou střechou. Pro pány v klobouku i dámy na podpatcích. Na trh jsme po několikaletém vývoji uvedli dva typové výrobky, které  řeší komfortní cestu na střešní terasu,” doplňuje informace Jakub Formánek.  

Fotogalerie referencí a poradenství k výrobku

Pokud máte další otázky, posloužit může fotogalerie referencí na solara.cz/reference, případně lze využít poradenství ke střešním dveřím na obchod@solara.cz, anebo na telefonním čísle 602 176 036. Jednou z častých otázek, které připadají v úvahu, se může týkat možností fungujícího napojení plochy pochozí terasy a jejího správného odvodnění. Školení odborníci ze společnosti Solara rádi zodpoví tento, nebo jakýkoli jiný dotaz. 

 

17.02.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444