Střechy-Praha letos posedmé

Než se rozběhne nová stavební sezóna, mají pokrývači, tesaři, ale také projektanti, architekti, stavaři, developerské firmy a další zájemci z řad odborné i laické veřejnosti příležitost seznámit se s bohatou nabídkou střešních materiálů a řemesel a služeb určených pro stavby či renovace střech. Sedmý ročník specializované mezinárodní výstavy Střechy-Praha se na Výstavišti v Praze-Holešovicích uskuteční ve dnech 27.-29.1.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Jedním z cílů tohoto projektu je upozorňovat na novinky. K těm, které uvede letos, patří také exponáty z rodiny značkových výrobků DEKTRADE a.s.,  jedné z našich nejvýznamnějších firem v oboru. Jde o střešní okno  WINDEK TOP, velkoplošnou plechovou tašku, která se vyrábí pod názvem MAXIDEK a fasádní zateplovaní systém DEKTHERM - rychlé a komplexní řešení pro dodatečné zateplení fasád u nových staveb i stávajících objektů. Novinkou je také nabídka veškerého přírodního kamene pod obchodním názvem DEKSTONE, díky níž se tento výrobce zařadil mezi dodavatele materiálů, kteří se významně podílejí na vnějším i vnitřním architektonickém vzhledu budov. Specialisté společnosti DEKTRADE jsou v současné době schopni sehnat jakýkoliv kámen dostupný ve funkčním lomu kdekoliv na světě. Základní členění kamenů DEKSTONE vychází z jejich tvrdosti. Tvrdé kameny jsou nabízeny pod značkou DEKSTONE GRANITE, měkké kameny pod značkou DEKSTONE MARBLE. Obchodní název kamene vznikne po připojení číselného označení druhu kamene.

Účast vystavovatelů na výstavě Střechy-Praha  se stále zvyšuje, kromě rekordního počtu domácích firem se letos představí i  Slovensko, Rakousko, Německo, Polsko, Švédsko, Francie a Rusko. Oblíbená poradenská centra, soutěž o Zlatou tašku, praktické ukázky montáží, odborné semináře, přednášky a diskuse jsou součástí doprovodného programu, které z výstavy činí vskutku významné setkání odborníků.

Zvýrazněným tématem 7. ročníku jsou „Střechy a životní prostředí“, ke kterému se váže i nová doprovodná výstava na aktuální a u nás v praxi dosud poněkud podceňované téma „Úspory energií a obnovitelné zdroje“.

17.01.2005 | tz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444