Střecha dotažená k dokonalosti

Oblíbená taška Románská 12 v provedení glazura Amadeus černá.

Oblíbená taška Románská 12 v provedení glazura Amadeus černá.

Když investor v dnešní době plánuje střechu své moderní novostavby, nechce jen kvalitní krytinu s dobrými funkčními vlastnostmi. Nestačí mu už ani široký výběr povrchových úprav nebo pestrá barevná paleta. Jeho nároky se posunuly mnohem dál - vyžaduje komplexní řešení pro celou střechu. Od základních tašek a všech potřebných plně kompatibilních doplňků, přes vždy kompletní dodávku až po profesionální zákaznický servis a nadstandardní záruku.

Spokojí se jedině s nejvyšší kvalitou materiálu a služeb. Kvalitu, kterou mu může poskytnout Tondach, největší český výrobce pálené střešní krytiny.
 

Pálená taška spojuje moderní design s osvědčenými výrobními postupy

Pálená taška Tondach je mnohem víc než jen kvalitní produkt tuzemské výroby, který ozdobí jakoukoliv střechu, ať už se jedná o moderní stavbu nebo rekonstrukci. Jedná se o výsledek unikátního spojení posledních designových trendů a řemeslné práce pilných českých rukou. Za každou taškou stojí příběh, ve kterém hrál hlavní roli materiál, který je už po staletí symbolem pro spolehlivost a krásu - česká hlína.
 
Nová doplňková taška Samba 11 - taška větrací pro připojení hřebene v provedení glazura Amadeus černá, červená a hnědá. Zajišťuje ještě lepší odvětrání, navíc šetří náklady a perfektně ladí se základní taškou.
 
 
bydlinek
TIP - nechte si ZDARMA spočítat střešní krytinu
přímo výrobcem - výpočet střešní krytiny.
 

Jistota kompatibility doplňků

Skutečně vyladěná střecha se ani zdaleka neskládá jen ze základních tašek. Stejně důležité jsou i veškeré střešní doplňky, které budou se zbytkem krytiny tvarově, velikostně i barevně korespondovat a ve výsledku tak zaručí plný komfort užívání střechy. Jestliže chce investor garanci stoprocentní kompatibility celé střechy, nejjednodušším a zároveň nejlepším řešením je obrátit se přímo na výrobce krytiny, který doplňky vyrábí ze stejného materiálu. Tondach svým zákazníkům nabízí široký sortiment keramických i nekeramických doplňků Tondach Tuning, ve kterém lze najít větrací pásy, protisněhové zábrany, vikýře, výlezy, otvory, prostupy, držáky, příchytky nebo celá řada pojistných hydroizolačních fólií Tondach FOL, které střechu ochrání proti zafoukaným vodním srážkám i náporovému větru. V této sezóně přichází Tondach se dvěma novými podstřešními fóliemi, které nabízí řešení při požadavku na výborné tepelně izolační parametry, mimořádnou pevnost, větrotěsnost, vodotěsnost a výbornou paropropustnost. Jedná se o Tondach FOL Thermo DT a Tondach FOL Mono Premium.
 
Originální podstřešní fólie Tondach mají vysokou gramáž, pevnost v tahu a výbornou propustnost vodních pár. Chrání střechu proti větrem hnanému dešti a zafoukanému prachovému sněhu.
 

Stoprocentní dodávka a nadstandardní zákaznický servis

Jakmile bude investor svou střechu realizovat ve spolupráci s Tondachem, získává nejen skvělou krytinu, na které pracovali skuteční mistři řemesla, ale hlavně podporu tuzemského výrobce. Může se spolehnout na kompletní dodávky, kvalitní servis a zázemí renomované společnosti.
 
Více o střešní krytině a doplňcích naleznete na stránkách výrobce v sekci produkty Tondach.
03.07.2018 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444