Střecha domu jako kabriolet

Využít plně potenciál podkrovních prostor, vizuálně otevřít místnost pro pocit volnosti, vzdušnosti a pohodlí - toho všeho lze snadno docílit pomocí posuvných střešních oken značky Solara. Pokud máte rádi charismatické výhledy na městské věžičky a střechy nebo si chcete vychutnat malebnou venkovskou krajinu, střešní posuvná okna jsou tou správnou volbou.

Dobře navržené prosklení střechy dodává pocit jedinečnosti, luxusu, velkou porci romantiky a při současných technologiích i celoroční tepelný komfort. Následující fotografie ilustruje, že ateliérové střešní okno dodává místnosti kýžený prostor a jedinečnost.

Pokud máte možnost otevřít své podkroví velkoplošným posuvným střešním prosklením, pak to rozhodně udělejte.

„Soukromým investorům i developerům se investice do kvalitního a krásného střešního prosklení bohatě vrátí – v prodejní ceně bytu či v radosti z bydlení v něm. Schválně si tyto místnosti představte s jedním či dvěma běžnými typovými střešními okny. Je to pro vás rozdíl?“
říká Jakub Formánek za českého rodinného výrobce Solara.

Posuvné střešní prosklení posune podkroví o hodně výše

„Posuvná střešní prosklení vyrábíme rádi. Pokud máte možnost otevřít své podkroví velkoplošným posuvným střešním prosklením, pak to rozhodně udělejte, budete jásat. Pro naše zákazníky je PERSPEKTIV třešní na dortu, výrazně ovlivní úroveň bydlení v daných prostorách.“ komentuje řadu posuvného prosklení pro střechy Jakub Formánek.


Kvalitní návrh prosklení podkroví stojí na použitých profilech a jejich zateplení, na parametrech zasklení, stínění i kvalitě montáže do střešního pláště.

Poradenství pro celoroční tepelný komfort

„Řešte s námi jak upravená skla zvolit pro letní slunce či pro zimní mrazy. Jaký systém zastínění je vhodný pro ateliérová okna a který naopak funguje bídně. Poradíme s napojením elektrootvíračů našich oken na řízené větrání či na inteligenci bytu. Dodáme vám systém s dešťovým i bezpečnostním senzorem, je-li to pro vás důležité.“ popisuje Jakub Formánek poradenství k používaným technologiím.

Chcete-li vytvořit ze svého podkroví kabriolet díky posuvnému střešními prosklení, vytvořit jedinečný interiér a zúročit prostor mezi střechami, navštivte inspiraci na www.solara.cz/reference a kontaktujte výrobce.

Solara s.r.o., info@solara.cz, 602 176 036, Facebook.com/KrasneBydleniVPodkrovi  
10.06.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444