Stolní záhon: Zahradníkem i bez zahrady

SOZA 225

SOZA 225

Máte chuť si začít pěstovat rostlinky ať už pro užitek nebo jen tak pro zábavu? Chcete mít k dispozici čerstvé bylinky, zeleninu nebo ovoce? Nemáte k dispozici zahradu? Nevadí, potřebujete pouze Stolní záhon.

Stolní záhon díky pracovní výšce cca 80 cm umožňuje pohodlné pěstovaní, bez nutnosti se ohýbat. Hloubka stolu je 25 cm, takže v něm lze pěstovat i rajčata a papriky.

Záhon je vyráběn ve dvou velikostech. Velký záhon SOZA 225 vám umožní pěstovat více druhů rostlin, jeho nevýhodou můžou být větší rozměry, které se příliš nehodí na balkóny a malé terasy. To SOZA 100 je kompaktní malý stůl určený právě na balkóny a do malých prostor.
SOZA 100 je vybaven výpustí.  
Výpusť udržuje vhodnou humiditu.  

Protože jsou stoly vyrobeny z žárově zinkovaného plechu, lze je umístit i do venkovních prostor. V případě vydatnější zálivky je stůl vybaven odtokovým kanálem, takže nehrozí přelití rostlin a následné napadení plísněmi. A naopak, aby nedošlo k vysušení kořenových systému rostlin, je stůl vybaven přepadovou výpustí, která společně s vhodně zvolenou zeminou udržuje vhodnou humiditu.

Stolní záhony lze opatřit ochranným vypalovacím práškovým lakem. Barva tomuto stolu dodá na lesku a prodlouží jeho životnost na několik desítek let.



Stolním záhonem se otevírá možnost pěstování všem těm, kteří nemají zahradu, a přesto chtějí vlastní zeleninu nebo bylinky. Navštivte webové stránky www.limes.cz a seznamte se s výrobky společnosti Limes Litomyšl. Věříme, že nebudete litovat.  
 
23.10.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444