Stínicí technika ze dřeva

Hala 3, sektor A, st. 18

Společnost Heliotech se specializuje na výrobu a vývoj stínicí techniky z masivního dřeva pro exteriér i interiér. Svým zákazníků poskytuje kompletní servis od  pomoci s výběrem v místě dodávky až po montáž.

Jedinečné vlastnosti dřevěného masivu se uplatňují i u takových výrobků jako je stínicí technika. U sortimentu firmy Heliotech nemůžete přehlédnout exkluzivní vzhled, který jejím produktům dřevo propůjčuje, výhodou je samozřejmě i vysoká životnost.
Heliotech nabízí 570 různých variant dřevěných  žaluzií, dřevěné předokenní rolety, okenicové systémy, venkovní dřevěné žaluzie a posuvné fasádní panely. Žaluzie lze namontovat podle možností - do okenního výklenku, před okenní výklenek nebo na okenní rám. Předokenní rolety Heliotech mají speciální povrchovou úpravu s ochranými vrstvami a UV filtrem, což jim zajišťuje barevnou stálost, chrání výrobek před extrémními vlivy exteriérového použití a dodává dřevěné stínící technice téměř neomezenou životnost.
16.09.2004

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Dřevoterm, s.r.o. - Stínicí technika PAVON

    Jsme přední český výrobce stínicí techniky značky PAVON s tradicí již od roku 1889. Vyrábíme rolety , roletožaluzie den a noc , skládané rolety plisé , japonské stěny , rolety pro střešní okna , římské rolety , vertikální žaluzie , sítě proti hmyzu , mechanické i motorové clony pro dopravní prostředky a další. K roletám nabízíme mnoho doplňků a příslušenství, včetně automatizace . Pečlivě dbáme na kvalitu používaných materiálů a zpracování, proto vám naše produkty budou spolehlivě sloužit mnoho let.  

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444