Stínění na chatu i chalupu zaručí nerušený odpočinek

V létě často unikáme před ruchem i teplem velkoměst na svá letní sídla. Jak si ale užít pobyt na našich chalupách a v letních domech v soukromí a co nejpříjemněji? Stínicí technika od českého výrobce CLIMAX nabízí vše, co potřebujete k maximálnímu pohodlí. Ochrání vás před nežádoucími pohledy od sousedů, horkým sluncem, a dokonce i zloději.

Jaké stínění na chatu a chalupu?

Na chalupách většinou nemáme klimatizaci, a navíc bývají často bez dozoru, proto jsou venkovní rolety skvělou volbou pro rekreační chaty i domy. V létě nás ochrání před slunečním žárem (venkovní rolety mohou snížit teplotu v interiéru až o 5 °C), v zimě zase zabraňují úniku tepla. Nespornou výhodou venkovních rolet je zvýšení bezpečnosti našeho obydlí. Roletu je možné opatřit závěsy, které ve spojení s motorickým ovládáním zabraňují nadzvednutí pancíře. Představují tak nesnadnou překážku pro zloděje a dobrou ochranu proti vloupání. „Pokud si chcete pořídit venkovní rolety na chalupu, lze dodat i uzamykatelné rolety, které ochranu objektu ještě zvyšují. Statistické údaje z Německa potvrzují menší množství vloupání právě do objektů opatřených na oknech a dveřích venkovními roletami,“ dodává Filip Šimara, obchodní ředitel společnosti CLIMAX.
 
 
Toužíte si „prodloužit“ obývací prostor vaší chaty či chalupy až ven? V tom vám pomůžou kazetové markýzy. Markýzy KASETA a NOVETA jsou vhodné zejména na zastínění teras a balkonů. Pergola MED představuje absolutní špičku v sortimentu samostatně stojících pergol. Pergola MED je vyrobena z lakovaného hliníku, působí velice elegantně a bude dominantou každé zahrady. Unikátní systém umožňuje napnutí potahu tak, že látka je klenutá do oblouků, které vytváří žlaby pro odvod vody po stranách pergoly. Výsuv potahu je zajištěn nylonovým řemenem, který je integrovaný ve vodicí liště. Nejběžnější způsob ovládání potahu je pomocí motoru.
 
 
Elegantním a praktickým řešením je pořízení svislé fasádní clony SUNROL. Vytvoří soukromí, ochrání před pohledy kolemjdoucích a zároveň zastíní. „Jedná se o jednoduchou, ale velmi efektivní formu stínění, která se používá pro všechny typy oken a balkonových dveří. Systém může být navíc vybaven dětskou pojistkou proti nechtěnému vytažení z držáku,“ doplňuje Filip Šimara.
 
06.08.2018 | PR
  • CLIMAX

    Největší český výrobce žaluzií, rolet, markýz a sítí proti hmyzu. Vyvíjí, vyrábí a dodává široký sortiment venkovní a vnitřní stínicí techniky. Disponuje rozsáhlou sítí značkových prodejen, regionálních zástupců a smluvních partnerů, prostřednictvím kterých jsou výrobky instalovány v objektech konečných uživatelů, včetně přesného zaměření, montáže, i následného servisu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444