Stěny bez šmouh za pár minut

Nečistoty kolem vypínačů zná úplně každý. Stejně tak v předsíni. Viditelné šmouhy od bot, kterým se dá jen opravdu těžko zabránit. A co teprve odřené rohy? Nezoufejte, pokud vás trápí jen pár šmouh a nátěry jsou jinak čisté, není potřeba hned vytahovat kbelík s barvou a váleček a malovat celou stěnu znovu. Na menší opravy nátěrů využijte barvu v tubě, která je na drobné opravy v bytě ideální.

Pomocník v boji s nečistotami

Každodenní provoz domácnosti se na vašich stěnách časem neodvratně otiskne. Skvrny kolem vypínačů, šmouhy od bot v předsíni, odřeniny od klik nebo odřené rohy zvláště vyniknou na bíle vymalovaných stěnách. Kvůli drobným nečistotám není potřeba celou stěnu malovat znovu. Vyzkoušejte rychlé a snadné řešení, díky kterému bude váš bílý nátěr zase bezchybně čistý. Nečistoty stačí přetřít barvou Primalex Polar FIX, kterou najdete v praktické tubě.

 

Vhodný pro opakované použití

Primalex Polar FIX by měl být po ruce v každé domácnosti pro případ, že se na vaší bílé stěně objeví nějaká vada, kterou je potřeba rychle zamaskovat. Použít ho zvládne úplně každý – nátěr se totiž nanáší jednoduše pomocí houbičky. Po použití stačí houbičku důkladně vymýt od barvy. Takto připravenou tubu si pak můžete schovat pro další případy menších nehod nebo opotřebení.
 

Snadná a rychlá oprava stěn

Zakrýt drobné nečistoty pomocí barvy Primalex Polar FIX je skutečně jednoduché. Přesvědčit se o tom můžete i v tomto videu. Nátěr vždy nanášejte na pevné, suché a mastnoty zbavené povrchy. Tubu před použitím lehce promačkejte. Pak ji mírně zmáčkněte, aby se houbička naplnila barvou. Barvu nanášejte rovnoměrně.
 
Použijte metodu zvanou „tupování“ – to znamená tak, aby se houbička kolmo otírala o stěnu. Tato metoda je výborná i pro krytí nerovných povrchů. Barva díky této technice lépe přilne a splyne s původním nátěrem na stěně. Navíc při ní spotřebujete minimální množství barvy.

 
Houbičku poté důkladně omyjte pod tekoucí vodou, aby se z ní smyla všechna barva a abyste si nátěr mohli schovat pro příští použití. Určitě se bude zase někdy hodit. Barvu nechte přibližně 2 hodiny zaschnout. V případě potřeby (například u hrubších povrchů) aplikaci opakujte.

 
Primalex Polar FIX se hodí mít vždy po ruce pro případ, že by se na stěnách objevila další skvrnka. Díky tomu, že je určený i pro opakované použití, vystačí vám jedna tuba na mnoho dalších oprav.  
 
Další projekty a inspiraci na víkend najdete na: projektnavikend.cz
18.08.2021 | PR
  • Primalex

    Značka Primalex dodává na trh kompletní spektrum nátěrových hmot . Základem jsou malířské nátěry, které si získaly oblibu pro svou jednoduchou aplikaci, velký výběr a trvale stabilní kvalitu, která je vedle vlastní laboratoře kontrolována také organizací ITC Zlín.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444