Stěhujete se do nového? Pozor na dveře

Konečně jste si pořídili svůj vysněný byt nebo dům, už brzy se budete stěhovat, a tak pečlivě vybíráte nové vybavení? Než investujete velké peníze do nového nábytku a dekorací na míru, ověřte si, zda je vaše nemovitost dostatečně zabezpečena. Není nic horšího, než utratit poslední úspory za drahé vybavení, které vám o dva měsíce později někdo ukradne.

Proč mít bezpečnostní vchodové dveře

Pokud jste si pořídili nový byt a není zrovna v přízemí, pak není nic jednoduššího, než si pohlídat vstup do bytu. Lupiči k vám pravděpodobně nepolezou přes balkon, ale zaměří se na vchodové dveře. Ty by proto měly splňovat určité požadavky na bezpečnost, jako je odolnost proti mechanickému poškození nebo protipožární ochrana. Bez bezpečnostních dveří se proto neobejdete, nechcete-li riskovat ztrátu svého majetku.

Bezpečnostní dveře jsou oproti těm klasickým nejen hůře překonatelné, ale potenciální nezvané návštěvníky odradí už svým vzhledem, a tak máte téměř jistotu, že nepřijde k újmě ani speciální fólie, kterou bývá dveřní křídlo potažené.

Bezpečnostní vchodové dveře do domu jsou nutnost

Byt by vám byl malý, a tak se vaším novým domovem stane rodinný dům? V tom případě byste měli zabezpečit všechny vstupní body do nemovitosti. Pravděpodobně se bude jednat o zajištění oken, ať už alarmem či mřížemi, a kontrolu dveří. Pokud zjistíte, že nesplňují bezpečnostní třídu 3, investujte raději do dveří bezpečnostních.
 
Vstupní bezpečnostní dveře do domu už dnes seženete v různých dekorech dřeva, prosklené i celé. Nezapomeňte ale, že nestačí pořídit si jedny bezpečnostní vchodové dveře do domu a předpokládat, že zloděj ty zadní vedoucí na zahradu nenajde. Opravdu si vše pořádně pohlídejte a pokud máte dvoje dveře, raději je oboje vyměňte za bezpečnostní dveře venkovní.

Pár ušetřených korun na dveřích by vás totiž později mohlo hodně mrzet.
06.04.2022
  • HT dveře - Bezpečnostní dveře

    Prodáváme a montujeme bezpečnostní dveře, zajišťujeme jejich servis. Zabezpečte svůj majetek i rodinu před nezvanými návštěvníky. Pokud hledáte bezpečnostní dveře do bytu nebo rodinného domu, u nás si vyberete ty pravé. Které doporučujeme?


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444