Stěhování s profesionální firmou

Foto: PIXABAY.COM

Foto: PIXABAY.COM

Dříve bylo naprosto běžné stěhování, kdy se sešla celá rodina a pomáhala s touto neoblíbenou činností. Dnes však již většina lidí nemá moc času a je zapotřebí řešit situaci jinak. Naštěstí existuje dostatečné množství profesionálních stěhovacích firem, které nabízí své služby. Pokud máte zájem o stěhování v Brně, jednou z velice dobrých možností je brněnská stěhovací firma Dymas s.r.o. Ta nabízí odborný stěhovací servis nejen pro Brno, ale i pro celou Českou republiku a zahraničí. Nejvíce zkušeností má firma se Slovenskem, Rakouskem a Německem, ale problém není ani jiná destinace.

Vysoká úroveň stěhování bytů i kanceláří

Veškeré stěhovací práce probíhají na té nejvyšší úrovni, protože pracovníci mají dlouholetou praxi. Vzhledem k rodinnému základu firmy je důležitý osobní přístup ke každému zájemci o služby. Na prvním místě je spokojený zákazník, o čemž svědčí spousta pozitivních ohlasů. Pracovníci stěhovacího servisu dovedou udělat kompletní stěhovací a vyklízecí práce, které se týkají bytů, domů, ale i kanceláří, sklepů, půd a dalších prostor. Stěhovat se můžete třeba jenom přes ulici, ale také do úplně jiného města.

Cenu stěhování lze zjistit předem

Firma Dymas s.r.o. se specializuje hlavně na stěhování těžkých a objemných břemen, k nimž patří klavíry, sochy, trezory či stroje. Ovšem není problém ani stěhování citlivých přístrojů nebo cenných uměleckých děl. Odstěhovat si tedy lze nechat sochu, obraz či starožitný nábytek. Cenu si můžete nechat odhadnout dopředu, abyste měli představu a věděli, do čeho jdete. Firma nabízí dlouholetou praxi, nízké ceny a kvalitní pojištění. Ke stěhování jsou použita speciální polstrovaná stěhovací vozidla, která jsou vybavena nakládacími rampami.
15.02.2018 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444