Stavět můžete po celý rok

Produkty pro práci v zimě za zvýhodněné ceny

Zimní období s teplotami kolem nuly představuje pro mnohé stavební práce vynucenou pauzu. Netrpělivým nebo těm, kterým se blíží termín předání stavby, se dnes už nabízí stavební materiály uzpůsobené pro práci při nízkých teplotách. Patří mezi ně také řada produktů od české společnosti Baumit, které jsou aktuálně v prodeji za zvýhodněné ceny.

Produkty Baumit pro práci v zimě pomáhají stavebníkům značně zkrátit období, kdy kvůli příliš nízkým teplotám či nepříznivým povětrnostním podmínkám musí přerušit práce na stavbě.

Letošní novinka Baumit lepicí stěrka Speed je hmota určená pro lepení a stěrkování v tepelněizolačních systémech Baumit EPS a Baumit Minerál při teplotě nad 1 °C. Po třech až čtyřech hodinách po aplikaci může být vystavena mrazu až -5 °C. Do trvalého mrazu není stěrka určena.
Pro zdění v zimních podmínkách jsou díky vyšší pevnosti speciálně určeny Baumit zdicí malty 50 W a 100 W. Baumit urychlovač zase zkrátí čas potřebný pro zaschnutí omítky i za nízkých teplot. Tuto přísadu do silikonových omítek lze použít, pokud se teplota vzduchu, podkladu a omítky během jejího zpracování a zrání pohybuje v rozmezí teplot od +2 °C do +15 °C. Po povrchovém zaschnutí, které při teplotě kolem +2 °C trvá cca šest hodin, je omítka odolná krátkodobému nočnímu mrazíku do -2 °C a mírnému dešti, který nestéká po fasádě.

Sleva na tyto produkty se aktuálně pohybuje od 5 do 30 %.
08.12.2009 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • LB Cemix, s.r.o.

    Společnost LB Cemix patří mezi přední výrobce stavebních hmot a je dodavatelem špičkových zateplovacích systémů Cemix THERM s evropskou kvalitou. Široký sortiment fasádních materiálů nabízí nepřeberné množství různých variant realizace fasády. Značka Cemix je známá nejen v České republice, ale i v rámci středoevropského trhu.

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444