Stavební spořitelna Wüstenrot poskytuje občanům úvěry zdarma

Stavební spořitelna Wüstenrot poskytuje od 15. března všem fyzickým osobám úvěry zdarma, žadatel o úvěr tak může ušetřit až 15 000 korun. Úhradu za zpracování žádosti o úvěr a poskytnutí úvěru nebude stavební spořitelna účtovat těm klientům, kteří žádost podají do konce dubna. Bezplatné vyřízení úvěru budou mít i ti klienti, kteří v období od 15. března do 30. dubna požádají o příslib úvěru.

Nejžádanějšími úvěry stavební spořitelny Wüstenrot jsou překlenovací úvěry PARTNER 100 a SUPERÚVĚR, které jsou poskytovány bez akontace, a tak umožňují financovat skutečně celou pořizovací cenu nového bydlení. Specialitou Wüstenrotu je také úvěr na financování družstevního bydlení, který není třeba zajišťovat nemovitostí. Jeho horní hranici navíc Wüstenrot od 1. dubna zvyšuje až na 2 miliony korun, což při současných cenách umožní pořízení středně velkého družstevního bytu nejen ve velkých městech ale i v Praze.

Právě tyto výhodné úvěry přispěly v prvních dvou měsících letošního roku k 55 % nárůstu objemu úvěrů, který již překročil půl miliardy korun.
16.03.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444