Šťastné a chytré Vánoce

Nechte se unést na vlně nejnovějších trendů ve smart technologiích a obdarujte své blízké praktickými dárky, které je potěší. I ti nejmenší ocení robotické a interaktivní hračky, díky kterým se budou zábavnou formou rozvíjet. Ti starší pak pomocníky s pokrokovými technologiemi, díky kterým budou mít vše pod palcem. A vy s nimi.

Invoxia GPS Traker – Bezpečnost až na prvním místě

Má váš blízký obavu ze ztráty zavazadla na dovolené? Je nervózní, když nechá kolo nebo skútr v centru města? Nebo je jen tak trochu zapomnětlivý? Darujte mu chytrý dárek v podobě GPS lokátoru Invoxia GPS Traker.
 
Bez použití mobilní sítě, spárovaný pouze s aplikací, se stane strážcem zavazadel i jeho samého. Na rozdíl od jiných GPS lokátorů nepotřebujete k provozu síť mobilního operátora. K dispozici je nízkonapěťová síť Sigfox s plným pokrytím v České republice a na Slovensku.

V aplikaci lze živě sledovat trasu lokátoru včetně podrobných detailů, jako je například čas, rychlost nebo způsob dopravy. Dosah ve volném terénu je až 40 km. V příměstském prostředí pak 15 km a ve městě 2,5 km. GPS Tracker vydrží na jedno nabití až 6 měsíců v závislosti na intenzitě používání. Jakmile klesne nabití baterie pod 20 %, objeví se notifikace v aplikaci. Tracker se nabíjí méně než hodinu přes microUSB kabel, který je součástí balení.
 

Hodinky dokiWatch – Bezpečná komunikace v rámci rodiny

Hodinky dokiWatch S představují skvělou alternativu k chytrým telefonům. Byly navrženy tak, aby je děti samy rády nosily. Jsou hravé, zábavné a v atraktivním dětském designu. Kromě dobrého pocitu z dětské radosti vám bude odměnou i to, že jako rodiče budete mít naprostý přehled o tom, kde se váš potomek nachází a zda je v pořádku.

Kromě možnosti kdykoliv zjistit polohu dítěte si každý rodič může nastavit upozornění, když jeho dítě opustí stanovenou oblast. Dítě má také trvale po ruce tlačítko SOS, jehož aktivací zašle upozornění všem nastaveným členům rodiny a doručí jim informaci o jeho aktuální poloze i zvukový záznam z místa v délce 60 vteřin.

Chytré dětské hodinky fungují také jako telefon. Umožňují přijímat obousměrné audio a video hovory, zasílat hlasové zprávy, odesílat emotikony a přijímat textové zprávy. Mezi další funkce patří kalendář, vlastní fotoalbum či jednoduchý sport tracker. Virtuální domácí mazlíček dokiPet neustále hlídá dostatek pohybu dítěte. Spolu s rodiči může dítě motivovat k zdravému pohybu. Rodiče mají k dispozici informace o denním počtu kroků dítěte, spálených kaloriích a ušlé vzdálenosti.

Ozobot Evo – Malý robot s velkou osobností

Ozobot Evo je malý přátelský robůtek, který dětem kreativní formou představí svět robotiky, logického myšlení a programování. Pyšní se vlastní inteligencí. Díky audio playbacku a autonomnímu chování začne hned po prvním zapnutí roztomile jezdit po stole, blikat a vydávat legrační zvuky. V letošním roce byl Ozobot v České republice schválen jako oficiální školní pomůcka a figuruje ve školních osnovách.

Ozobot Evo komunikuje přes Bluetooth 4.0 s dosahem až 10 m. Ihned po prvním zapnutí jej lze pomocí mobilní aplikace ovládat podobně jako autíčko na dálkové ovládání. Každý robůtek bydlí ve svém vlastním domečku, ve kterém je k dispozici i skládací hrací plocha, po které se Ozobot Evo rád prohání. Pomocí fixů, které jsou součástí balení, je možné navrhnout vlastní trasu plnou křižovatek a ozokódů. Dítě nakreslí vodící čáry ve formě sekvencí zelené, modré a červené. Každá kombinace znamená pro Ozobota jiný příkaz.

Jedná se o velmi promyšlenou edukativní pomůcku, která je vhodná pro kroužky informatiky i školy všech stupňů. K dispozici je i speciální portál.
 
Více informací na www.easystore.cz.
30.11.2018 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444