Staráme se o bazén: Soutěž o bezchlórovou bazénovou chemii GUAa POOL

Podle meteorologů nás čeká nejteplejší léto za posledních 40 let. Spoustu z nás bude hledat osvěžení ve svém bazénu na zahradě či chalupě. Jak ale udržet vodu ve vysokých letních teplotách křišťálově čistou a vhodnou i pro naše nejmenší?

Jak upravovat bazénovou vodu tak, aby bylo koupání v ní pro všechny členy rodiny příjemné a bez zdravotních rizik, jako je například vyrážka, vysušená pokožka, svědění, zarudlé oči, nelibí a toxický zápach chlóru či zničené plavky a hračky?

Řešení všech těchto problémů přináší bezchlórová dezinfekce bazénové vody GUAa POOL, kterou vyrábí česká společnost GUAPEX a.s. Tato řada splňuje nejvyšší požadavky na úpravu bazénové vody a použít ji můžete ve všech typech bazénů, s filtrací i bez filtrace, nebo ve vířivých vanách. Na její použití není třeba zásahu do technologie úpravy vody a je tedy bez počátečních investic.
 

Hlavní výhody polymerové úpravy vody GUAa POOL:

  • Bazénová chemie bez chlóru.
  • Nedráždí oči a sliznice.
  • Nevysušuje pokožku.
  • Je vhodná pro alergiky, ekzematiky a astmatiky.
  • Ideální i pro ty nejmenší členy rodiny.
  • Bez změny technologie úpravy vody.
  • Nepoškozuje technologii bazénu.
  • Neničí plavky, lehátka a jiné vodní hračky.
  • Vhodná pro všechny typy bazénů (i bez filtrace) a vířivých van.
  • Termostabilní – neodpařuje se v teplém počasí.
  • PH neutrální (nezvyšuje tedy pH vody).
  • Vysoký algicidní účinek (potlačuje růst řas).
 
Veškeré výrobky GUAa jsou bez chlóru a jsou šetrné k vám i k ošetřovaným materiálům. Neobsahují alkohol, aldehydy a fenoly - jejich aplikaci tedy neprovází nepříjemný zápach agresivních chemikálií. Vysoce účinná bezchlórová bazénová chemie GUAa POOL spolehlivě udrží vodu křišťálově čistou bez mikroorganismů a řas.

Produkty značky GUAa obsahují PHMG, druh nově vyvinutého víceúčelového kationtového polymeru, který se používá jako dezinfekční prostředek – s vysokou efektivitou ničí bakterie, viry a plísně. Neobsahuje toxické látky a není dráždivý. Úspěšně se používá ve zdravotnictví, textilním průmyslu, potravinářském průmyslu a v oblasti úpravy a hygienického zabezpečení vod a povrchů.
Kompletní sortiment bezchlórové bazénové chemie, dezinfekční chemie do domácnosti či pro vaše domácí mazlíčky na bázi polymeru najdete na www.GUAa.cz.

bydlinekSoutěž o bezchlórovou bazénovou chemii GUAa POOL a sadu dezinfekce a dezinfekčních čističů do domácnosti

Co musíte udělat pro to, abyste vyhráli?  Zodpovězte níže připojenou otázku a mějte štěstí při losovování. Soutěž trvá do 17. června 2016. Soutěž byla ukončena.

Výherci: Michaela Petrásková, Eva Matysíková, Lukáš Kajnar


Pro všechny čtenáře BYDLENI.CZ je poskytnuta sleva 15 % na veškerý sortiment GUAa. Sleva platí do 30. 6. 2016 při nákupu na e-shopu http://www.guaa.cz, pro její uplatnění zadejte slevový kód BYDLENI2016.

Balíčky pro výherce

Cenu si výherce může zvolit dle jeho typu bazénu po domluvě s firmou GUAPEX a.s.

  •  Balíček pro malé bazény

Kompletní sada pro úpravu bazénové vody (malé bazény do 20 m3), GUAa ČISTIČ BAZÉNU, GUAa pH minus 2,8 kg, kombinovaný bazénový tester pro stanovení hodnot pH a dezinfekčního prostředku GUAa + sada do domácnosti GUAa SANITÁRNÍ ve spreji, GUAa DEZINFEKCE ve spreji a GUAa LIKVIDÁTOR PACHŮ PRO SPORT

  • Balíček pro velké bazény

Kompletní sada pro úpravu bazénové vody (velké bazény nad 20 m3), GUAa pH minus 2,8 kg, kombinovaný bazénový tester pro stanovení hodnot pH a dezinfekčního prostředku GUAa + sada do domácnosti GUAa SANITÁRNÍ ve spreji, GUAa DEZINFEKCE ve spreji a GUAa LIKVIDÁTOR PACHŮ PRO SPORT

  • Balíček pro whirlpool

Kompletní sada pro úpravu vody ve vířivé vaně, sada vonných esencí pro vířivé vany + kombinovaný bazénový tester pro stanovení hodnot pH a dezinfekčního prostředku GUAa + sada do domácnosti GUAa SANITÁRNÍ ve spreji, GUAa DEZINFEKCE ve spreji a GUAa LIKVIDÁTOR PACHŮ PRO SPORT
 
27.05.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444