Staňte se návrhářem vlastního bytu na fatrafloor.cz

www.showroom.fatrafloor.cz

www.showroom.fatrafloor.cz

Jestliže jste někdy zařizovali vlastní bydlení, nebo se k takovému kroku teprve chystáte, víte, že není snadné vybrat si z obrovské nabídky podlahových krytin. Málokdo z nás si dokáže vytvořit jasnou představu, jak bude nová podlaha v interiéru vypadat.

www.showroom.fatrafloor.cz Při výběru podlahy přihlížíme k několika důležitým faktorům. Musíme zvážit, jaká varianta podlahové krytiny bude pro naše účely nejvhodnější, záleží nám na kvalitě materiálu i na estetických vlastnostech. Nově položená podlaha by měla s celkovým konceptem našeho domova ladit. Se vzorem podlahy mají být v souladu barvy stěn nebo interiérového vybavení.  Ne každý si dokáže vytvořit celkovou představu a právem se obává, jak bude podlaha ve skutečnosti v místnosti vypadat. Přece jen taková rekonstrukce nepatří k nejlevnějším záležitostem, a proto není divu, že je člověk opatrný. Pro ty, kteří nechtějí kupovat zajíce v pytli a být nakonec nepříjemně překvapeni, že si vybrali špatný dekor, připravila společnost Fatra, jediný český výrobce vinylových podlah, jedinečnou možnost podívat se na realizaci v předstihu.
Fatra otevírá nové virtuální studio podlah, ve kterém každý získává příležitost vzájemně kombinovat až 64 vzorů vinylových podlah FatraClick a Thermofix s řadou různě barevných možností stěn i nábytku. Studio nabízí 18 virtuálních interiérů, které vám pomohou vytvořit reálnou představu o novém bytě.

www.showroom.fatrafloor.czSám sobě designérem

Mnozí z nás podlahu pokládají  jen jednou nebo dvakrát za svůj život. Právě z tohoto důvodu se nesnažíme ve výběru vzorů nijak experimentovat a volíme nadčasovou klasiku, která nevyjde z módy. Díky virtuálnímu studiu podlah však může každý zákazník popustit uzdu své fantazii a vyzkoušet takové kombinace barev a vzorů podlah, na které by si nikdy „naostro" neotroufl. Ve virtuální místnosti si snadno upravíte barevnost interiérového vybavení nebo stěn, aby se místnost co nejvíce podobala té vaší. Vámi vytvořený interiér s novou vinylovou podlahou si můžete na závěr uložit, vytisknout či jej sdílet na sociálních sítích s přáteli nebo rodinou a získávat tolik potřebné názory. Ve virtuálním studiu se z vás snadno stane tvůrce a designér vlastního bytu.
Neunáhlete se a před výběrem konkrétní podlahové krytiny se nejprve nechte inspirovat možnými realizacemi. Nové virtuální studio podlah nenabízí jen názorné ukázky vybrané podlahy v interiéru. Jeho prostřednictvím si navíc můžete vykalkulovat cenu a spotřebu materiálu, včetně vyhledání nejbližšího distributora podlahovin z Fatry ve vašem kraji.

Navštivte virtuální studio na www.showroom.fatrafloor.cz a nebojte se dát prostor svým designerským nápadům.
07.01.2013
  • Fatra, a.s.

    Společnost Fatra představuje na celoevropském trhu důležitého hráče v oboru plastikářského průmyslu. V České republice zaujímá na pozici zpracovatele plastů PVC, PE, PP a PET dominantní podíl na trhu. Fatra, a.s. je jediným českým výrobcem vinylových podlah.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444