Staňte se mistrem v grilování

Skvělým vánočním dárkem pro všechny, pro které je grilování srdeční záležitostí, je jednoznačně gril Weber. Přinášíme vám tipy na grily proslulé svou dlouholetou historií a kvalitou. 

S grily Weber umí grilovat každý
Můžete umět nakládat maso jako zkušený kuchař, pokud však nebudete grilovat na skutečně kvalitním grilu, nikdy si na steaku tolik nepochutnáte. Rozlišujeme 3 druhy grilů:
 
  • Z modelů na dřevěné uhlí je favoritem Master Touch GBS a Performer Deluxe, oba modely jsou vybaveny grilovacím roštem s vyměnitelným středem, Performer Deluxe má navíc  ve výbavě litinovou mřížku Sear Grate pro přípravu perfektních steaků. 
  • Další modely jsou plynové, které se vyrábějí ve čtyřech modelových řadách Weber Q, Spirit, Genesis a Summit.  Příprava pokrmů  na plynových grilech je rychlá a čistá, bez obtěžujícího kouře. Větší modely jsou vhodné i pro restaurace či jídelny. 
  • Elektrické grily nabízí Weber v řadě Q  dvou velikostech. Elektrické grily jsou vhodné především pro grilování na balkonech bytových domů nebo v uzavřených prostorách. Velkou výhodou je možnost rychlého použití bez velkých příprav.
Precizní zpracování a smysl pro detail zaručují grilům dlouhou životnost i jistou míru nadčasovosti. Široký sortiment je zárukou toho, že si vybere opravdu každý podle svých potřeb a požadavků. Takovým dárkem uděláte radost  nejen obdarovanému, ale následně i celé rodině a spoustě přátel.  

Pro gril Weber jedině na Harfu 
Jednu z největších prodejen grilů Weber, prodejnu Weber World společnosti Vladeko s.r.o., naleznete v OC Harfa, Českomoravská 2420/15a ve zvýšeném přízemí. Prodejna je otevřena každý den včetně svátků od 9.00 do 21.00 hod. Do obchodu se dostanete ze stanice metra Českomoravská volnou chůzí přibližně za 3 minuty. Zákazníci zde naleznou všechny modely grilů i kompletní nabídku příslušenství včetně novinek. Odborně vyškolený personál je připraven poradit zákazníkům s výběrem, popř. zodpovědět otázky týkající se provozu a obsluhy. Kompletní sortiment zboží je též k dostání v internetovém obchodě www.grilykrby.cz.
26.11.2013
  • Vladeko spol. s.r.o.

    Vyrábíme zahradní nábytek, zahradní domky, chaty, ale i zastřešené zahradní pergoly, dřevěné masivní a dětská hřiště – veškeré výrobky ze dřeva pro dům i zahradu. Provádíme i montáže všech našich výrobků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444