Perfektní sprchový kout i pro tu nejmenší koupelnu

Foto: Sanitec

Foto: Sanitec

K nedávným novinkám na trhu, které představila společnost Sanitec, patří sprchové kouty Geo-6, které představují kvalitní design a zajímavé inovace za přijatelnou cenu. Jednoduchý, tvarově čistý design sprchových koutů skvěle zapadne do jakéhokoliv koupelnového stylu, což z něj činí perfektní volbu i pro zájemce s omezeným rozpočtem.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: Sanitec

Komfortní výška, vyrovnání nerovnosti stěn

Nabídka série Geo-6 zahrnuje čtvrtkruhové sprchové kouty, otočné křídlové, skládací a posuvné dveře, pevnou boční stěnu. Výška všech výrobků řady Geo-6 je 1900 mm oproti standardním 1850 mm. Zesílené šestimilimetrové sklo je pro zákazníka dokladem, že se jedná o kvalitní výrobek.

Pro sprchové kouty Geo-6 nepředstavují žádný problém nerovné zdi. Všechny výrobky jsou vybaveny systémem nastavení stěnových profilů (v rozsahu až do 50 mm), které vyrovnají nerovnosti příslušné zdi. Leštěné stříbrné provedení profilů působí vytříbeným moderním dojmem. Zakrytí všech upevňovacích prvků krycími lištami je zárukou čistého vzhledu a jednoduché údržby.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: Sanitec

Promyšlené řešení všech variant

Posuvné dveře Geo-6 jsou vybaveny praktickým odklápěcím mechanismem pro snadné čištění. Veškeré kouty s posuvnými dveřmi mají ve svislém profilu integrováno magnetické těsnění zajišťující optimální vodotěsnost. Na vrchní části všech profilů jsou krytky s logem KOLO, které zaručují vysoce kvalitní provedení.

Křídlové pivotové dveře o velikosti 80 cm a 90 cm jsou vybavené zvedacím mechanismem závěsu dveří pro hladkou a tichou obsluhu. Jsou určené do niky nebo pro kombinaci s pevnou boční stěnou. Díky předsazenému bodu otáčení zabírají při otevírání pouhých 52 cm´resp. 62 cm do prostoru, proto jsou vhodné i do menších koupelen. Sprchový kout ve variantě s posuvnými dveřmi o velikosti 100 a 120 cm poskytuje velmi štědrý prostor ke sprchování pro jednu nebo dvě osoby. Posuvné dveře mohou být instalovány do niky nebo v kombinaci s pevnou boční stěnou do rohu.

Rovněž skládací dveře Geo-6 o šířce 80 cm a 90 cm je možné umístit do niky nebo použít v kombinaci s pevnou boční stěnou. Tyto stylové dveře se nechají úhledně složit na jednu stranu, čímž umožní maximální přístup do sprchy a nezabírají další místo v koupelně. Ideální řešení pro ty nejmenší koupelny.

Čtvrtkruhové sprchové kouty přinášejí charakteristický a vítaný tvar s velkorysou plochou pro sprchování. Zaoblené posuvné dveře ze skla umožňují přístup z přední strany. Tím zaručují, že nedojde ke ztrátě ani jediného centimetru z prostoru vaší koupelny. V nabídce je sprchový kout o velikosti 80 x 80 cm a 90 x 90 cm.

Univerzální pevná boční stěna Geo-6 v šířce 80 nebo 90 cm je dodávána s praktickým držákem na ručník. Tuto boční stěnu je možné použít v kombinaci se všemi posuvnými, křídlovými i skládacími dveřmi. U všech výše zmíněných modelů existuje možnost instalovat vchod na pravé nebo levé straně. Oboustranné madlo slouží nejen k pohodlnému otevírání dveří, ale i k přidržení, abychom neuklouzli, nebo může posloužit i jako pohodlný držák připraveného suchého ručníku z vnější strany sprchového koutu. Uvnitř se může použít také k zavěšení, například mycího prostředku.

Další informace získáte u obchodního zastoupení koncernu Sanitec pro ČR a SR, do kterého patří i výrobce Kolo: Sanitec, s. r. o., Komenského 2501, 390 02 Tábor, 381 254 907, fax: 381 254 908, info@sanitec.cz nebo www.sanitec.cz
17.02.2010 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444