Sprchové zástěny a vaničky od českého výrobce SanSwiss – prvotřídní kvalita, špičkový design!

Nechte se inspirovat společností SanSwiss (na webových stránkách nebo Instagramu) a pořiďte si do své koupelny jedinečný sprchový kout za skvělou cenu. SanSwiss vyrábí bezrámové, částečně rámové nebo rámové sprchové zástěny, které plní nejrůznější přání zákazníků i pro individuální řešení koupelny, včetně atypických šířek, výšek, zkosení, výřezů a U-montáží (např. pro koupelny v podkroví).

Sprchové kouty i sprchové vaničky SanSwiss splňují nejvyšší požadavky na technická řešení, funkčnost, komfort i design. Mezi designové sprchové kouty patří sprchové zástěny CADURA. Byly inspirované přírodou, jsou tvarované vodou. Při navrhování této řady se SanSwiss inspiroval přírodním elementem vody a švýcarskou přírodou. SanSwiss vyrábí sprchové zástěny ve 4 barevných provedeních – v tradičním aluchromu, v elegantní matné černé, svěží matné bílé a luxusní zlaté a ve dvou variantách skel – v čirém skle a ve skle Shade, které poskytne intimitu ve sprše.


Křídlové sprchové dveře lze otvírat ven i dovnitř, na vnitřní straně skla jsou zapuštěné panty pro snadné čištění. Design pantů dokonale ladí s madlem. Posuvné sprchové dveře disponují Soft open/close systémem pro snadné a tiché otvírání a zavírání dveří. Šestimilimetrové bezpečnostní sklo je vybaveno antiplakovou úpravou pro snadné čištění. Sprchové zástěny CADURA vyrábí SanSwiss též v atypických provedeních pro flexibilní řešení koupelny.


SanSwiss je specialistou na atypické sprchové zástěny. Vlajkovou lodí v netradičních provedeních jsou sprchové zástěny PUR. PURmax nabízí nadstandardní výšku až do 2300 mm. Možné jsou výřezy, zkosení, zkrácené boční stěny. Populární jsou i sprchové zástěny v provedení U-montáž – ideální řešení pro velkorysé koupelny. Sprchové zástěny lze vybavit praktickým držákem ručníku či skleněnou poličkou. SanSwiss doporučuje sprchové vaničky z kvalitního litého mramoru - ILA nebo LIVADA. Více na www.sanswiss.cz.
 
25.08.2021 | PR
  • SanSwiss - renomovaný výrobce sprchových koutů a vaniček z Jičína

    Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních řešení a spolehlivým partnerem v oblasti koupelen a wellness..


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444