Sprchové zástěny a boxy AKVABEL

Chcete si pořídit zástěnu nebo box ke sprchovému koutu či vaně, ale máte obavu z pracné instalace a vysoké ceny? Pak Vám můžeme jen doporučit vanové a sprchové zástěny a boxy značky Akvabel.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Výrobky Akvabel vynikají svou snadnou montáží, kterou zvládne opravdu každý. Není totiž potřeba nic vrtat, vše zajistí speciální samolepící sety. Pro zajištění maximálního samolepicího účinku jednotlivých dílů je třeba povrch obkladů a vaniček před lepením připravit - důkladně odmastit a vysušit.

Zástěny a boxy Akvabel se dají velmi lehce přizpůsobit rozměrům a dispozicím v koupelně. Stačí jen pilkou zakrátit spodní a horní kolejnici na příslušný rozměr. Stabilitu celé konstrukce zajišťují samolepicí stěnové sloupky. Po nalepení nosných sloupků a držáků se do kolejnice zavěsí sestava plastových lamel a je hotovo. Lamely jsou lehké, pružné a nárazuvzdorné, zdobené jemným dekorem kůry.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Díky jednoduché konstrukci a promyšlenému principu lišt u výrobků Akvabel odpadá problém s usazováním nečistot, mydlin a solí ve spodní kolejnici a jednotlivých dílech výrobku, těmito neduhy spojených s obtížnou údržbou a čistěním trpí řada jiných systémů.

Zástěny Akvabel jsou oboustranně otvíratelné, veškeré zmiňované příslušenství je součástí montážního setu. Tento cenově výhodný výrobek obdržel certifikát kvality ISO 9001.
Předností je také dlouhá životnost výrobku, záruční doba je prodloužena na 36 měsíců.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Výrobky Akvabel nabízí firma Roman Lang. Jako doplňkové služby provádí firma renovaci stěn koupelen speciálními voděodolnými nástřiky a instalaci shrnovacích interiérových dveří v mnoha různých odstínech.
21.08.2003 | Natálie Presová

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444