Sprchové zástěny CADURA - inspirovány přírodou

Nová řada sprchových zástěn od společnosti SanSwiss je dokonalou kombinací sofistikovaného designu, do detailu propracované ergonomie a kvalitních materiálů. Dveře zástěny mohou být křídlové nebo posuvné, lehce tedy vyberete takové řešení, které bude vaší koupelně vyhovovat dispozičně i designově.

Při vývoji všech svých produktů klade společnost SanSwiss důraz na vysokou kvalitu, design a osobitý styl. Moderní řada sprchových zástěn CADURA není výjimkou. Překvapí vás svojí dokonalou funkčností a nadchne originálním a moderním designem pantů, kování a ergonomicky tvarovaného madla.
 
Vysokou kvalitu typové řady CADURA dotváří 6 mm bezpečnostní skla se standardně dodávanou antiplakovou úpravou Aquaperle, která snižuje usazování nečistot a vodního kamene na skle. Snadné použití zajišťuje komfortní otevírání u křídlových dveří a Soft Open/Close systém u posuvných dveří.

Především pro velkorysé koupelny a wellness centra jsou stále populárnější U-montáže, tedy sprchová zástěna v kombinaci se dvěma bočními stěnami nebo Walk-in zástěna s posuvnými dveřmi, které poskytují maximální prostor pro relaxaci při sprchování.
 

CADURA s křídlovými dveřmi

Komfortní otvírání u křídlových dveří garantuje snadné použití. Panty, kování i ergonomicky tvarované madlo byly inspirovány ledovci a švýcarskou přírodou. Křídlové dveře lze otvírat ven i dovnitř, jsou vybaveny zdvihovým mechanismem, který ulehčuje otvírání dveří a zabraňuje předčasnému opotřebení těsnění na dveřích. Antiplaková úprava Aquaperle a hladká plocha na vnitřní straně zapuštěných pantů výrazně usnadňuje čištění. Křídlové dveře jsou dodávány s 5 mm prahovou lištou pro optimální těsnost. Designové stabilizační nebo rohové vzpěry zajišťují perfektní stabilitu pevných stěn.
 
 

CADURA s posuvnými dveřmi

Elegantní posuvné dveře disponují „Soft open/close“ systémem pro snadné a tiché otvírání/zavírání – i u širších dveří. Vodicí profil s touto integrovanou funkcí je zakrytý. Dveře lze jednoduše odklopit a pohodlně vyčistit. stejně jako u ostatních variant je použito 6 mm bezpečností sklo s povrchovou úpravou Aquaperle. Prahová lišta má rozměry 10 mm a zajišťuje dokonalou těsnost.
 
 

Atypické provedení na míru vaší koupelně

Sprchové zástěny CADURA si můžete vybrat nejen ve standardních velikostech, ale také si nechat vyrobit zástěnu na míru přímo pro vás. Ať už se jedná o atypické rozměry, zkosení, výřezy či zkrácenou boční stěnu, která může volně navazovat na přiléhající vanu a přirozeně tak oddělit sprchový a vanový prostor.
 
Více informací na www.sanswiss.cz.
15.04.2019 | PR
  • SanSwiss - renomovaný výrobce sprchových koutů a vaniček z Jičína

    Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních řešení a spolehlivým partnerem v oblasti koupelen a wellness..


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444