Sprchové zástěny CADURA - inspirované přírodou, tvarované vodou

Jste v koupelně limitováni prostorem? Máte roh místnosti se zkoseným stropem či jinak netradičně řešenou koupelnu? Pokud ano, tak nezoufejte. Složité zástavbové situace, které jsou mnohdy omezující, lze někdy i prakticky využít a vytvořit tak ohromující designový prvek, třeba za pomoci netradičních sprchových koutů a zástěn od firmy SanSwiss.

Typickým příkladem složité zástavbové situace je koupelna v podkroví, která má menší rozměry a roh místnosti je se zkoseným stropem. Jednoduchým řešením takové situace je umístění sprchového koutu SanSwiss se zkosenou pevnou stěnou. Plánujete-li do koupelny i vanu, může být pevná stěna sprchového koutu na výšku zkrácena, aby volně navazovala na vanu a přirozeně tak oddělila sprchový a vanový prostor.

Jedinečné sprchové zástěny

Firma SanSwiss nyní přichází na trh s novou řadou sprchových zástěn CADURA. Design těchto sprchových koutů je inspirován přírodním elementem vody. Hladké, jemné a zároveň výrazné linie pantů připomínají krásu a čistotu ledu. Ergonomické a plně funkční madlo bylo navrženo podle nejnovějších trendů tak, aby dokonale ladilo s profily i panty.


Cadura je kombinací unikátního designu, dokonalé ergonomie a kvalitních materiálů. Nabízí vysokou funkčnost, která je dnes u moderních sprchových zástěn nezbytnou vlastností.

V nabídce jsou sprchové zástěny s křídlovými i posuvnými dveřmi, tudíž záleží pouze na vás, jakému řešení dáte přednost.

Křídlové dveře lze otevírat ven i dovnitř. Jsou vybaveny zdvihovým mechanismem, který ulehčuje otevírání dveří a zabraňuje předčasnému opotřebení těsnění na dveřích. Hladká plocha na vnitřní straně zapuštěných pantů výrazně usnadňuje čištění.



Elegantní posuvné dveře disponují tzv. „soft open/close“ systémem pro snadné a tiché otevírání a zavírání – i u širších dveří. Vodící profil s touto integrovanou funkcí je zakrytý. Dveře lze jednoduše odklopit a pohodlně vyčistit.



Obě varianty, jak křídlové tak i posuvné dveře, jsou dodávány s prahovou lištou pro optimální těsnost. Designové stabilizační nebo rohové vzpěry zajišťují perfektní stabilitu pevných stěn.

Šesti milimetrové bezpečnostní sklo je vybaveno antiplakovou úpravou Aquaperle – vynikající ochranou proti vodnímu kameni. Na skle bez antiplakové úpravy stéká voda po celé ploše skla. Vodní kámen se při odpařování vody usazuje v pórech skla a zabraňuje tak stékání vody. Antiplaková úprava AQUAPERLE snižuje usazování nečistot a vodního kamene na skle a právě díky této úpravě stékají vodní kapky ze skla dolů a neusazují se na něm. Na skle může pak zůstat jen několik malých kapek. AQUAPERLE snižuje usazování vodního kamene na minimum a také značně usnadňuje údržbu skla.

Flexibilní řešení pro atypickou koupelnu

Sprchové zástěny CADURA vyrábí SanSwiss i v atypických provedeních. Zvláštní rozměry, zkosení, výřezy nebo zkrácené boční stěny a další úpravy nejsou pro výrobce žádný problém. Do koupelen s velkorysým prostorem doporučuje SanSwiss tzv. U-montáže, tedy dveře v kombinaci s 2 bočními stěnami. V renomované soutěži časopisu ŁAZIENKA (BATHROOM-CHOICE OF THE YEAR 2019) v kategorii „Sprchové kouty“  získala firma SanSwiss prestižní ocenění právě za sprchový kout v provedení U-montáž, konkrétně za model CADURA CA31C. V porotě soutěže zasedali kromě zástupců časopisu ŁAZIENKA i odborníci z koupelnových studií, velkoobchodníci, průmyslové organizace a rovněž architekti a designéři. Produkty oceněné ve „Volbě koupelny roku 2019“ jsou považovány za nejlepší z hlediska kvality i designu.


V nabídce společnosti SanSwiss jsou také stále populárnější „Walk-in” zástěny CADURA s praktickými posuvnými dveřmi.  Sprchové zástěny typu Walk-in představují moderní a jednoduché řešení sprchového koutu. Výhodou je bezbariérový vstup a velká šířka vstupu do „sprchovacího prostoru“. Walk-in zástěny se montují do bytů, domů, relaxačních a wellness center, ale třeba i do loftů. Walk-in zástěnu je možné instalovat do rohu nebo volně do prostoru , na vaničku i na dlažbu, nebo na levou i pravou stranu. Walk-in zástěna CADURA je ukotvena stabilizační vzpěrou, která zajišťuje optimální stabilitu sprchové zástěny.

Společnost SanSwiss je specialista na sprchové kouty, které se vyznačují prvotřídní kvalitou, funkčností a moderním designem. Výběr kvalitních materiálů, pečlivé zpracování moderními výrobními procesy a následný další vývoj zajišťují osvědčenou vysokou úroveň kvality všech sprchových koutů a zástěn SanSwiss. Hlavní sídlo společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. Díky rozsáhlému know-how, četným inovacím i výrobě atypických sprchových koutů patří společnost k úspěšným výrobcům v rámci celé Evropy. Na českém trhu letos oslaví společnost SanSwiss dvacet let. Ve výrobním závodě v Jičíně se právě nyní dostavuje nová výrobně-logistická hala, která významně navýší výrobní i skladové kapacity a zajistí další dlouhodobé pracovní příležitosti.
 
20.05.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444