Spolehněte se na osvědčenou kvalitu infrazářičů Schwank

Slovní spojení „energetická úspora“ slyšíme dnes a denně ze všech stran. A není se čemu divit, náklady na energie rostou rok od roku a v rozpočtech domácností i velkých společností představují významnou položku. Pomocnou ruku všem firmám, které chtějí snížit své náklady na vytápění, proto podává i firma Schwank, celosvětový lídr na trhu plynových infrazářičů.

Schwank se může pyšnit více jak 80 let dlouhou historií, počátky této společnosti se totiž začaly psát ve 30. letech minulého století. Zakladatel společnosti Günther Schwank tehdy založil společnost zabývající se výrobou plynových spotřebičů; o 5 let později si pak nechal patentovat první plynový infračervený zářič. V roce 1951 se naplno rozběhla jeho sériová výroba, která odstartovala výrazný rozmach společnosti.

Mnohaleté know-how firmy je nedocenitelné

Od svého založení prodala společnost Schwank více jak 2 miliony spotřebičů, díky čemuž ji lze právem považovat za průkopníka a lídra v oblasti infračervených zářičů. Díky neustálému technologickému vývoji a důslednému zlepšování výrobních procesů je Schwank v současnosti právě tou společností, na kterou se ostatní firmy nejčastěji obracejí při poptávce energeticky úsporných řešení pro vytápění hal i velkých ploch pomocí infračervené technologie.


I když v současnosti funguje společnost Schwank na globální úrovni, své kořeny v Německu nezapře. Jednou z jejích hlavních zásad je totiž přísné dodržování standardů kvality „Made in Germany“. Spolu s vášní pro neustálou inovaci výrobků i služeb a se znalostí osvědčených prvků energické účinnosti má společnost našlápnuto udržet si svoji pozici na trhu i spoustu dalších let.

Jaké produkty najdete v portfoliu firmy Schwank?

Výhodou společnosti je její široká nabídka inovační úsporné topné techniky. Od jednoho dodavatele tak můžete získat vše od světlých a tmavých zářičů přes hybridní systémy až po horkovzdušné jednotky. Díky nabídce všech těchto variant může Schwank reagovat na individuální potřeby každého zákazníka a nabídnout mu vždy pro něj optimální variantu. Široké portfolio totiž vylučuje zaujatost vůči jedinému typu průmyslového topení a nabízí variabilitu pro každého.

Energeticky úsporná řešení vytápění od společnosti Schwank dokážou uspořit 30 až 50 % nákladů na vytápění oproti konvenčním řešením, což není zanedbatelná částka. Díky takto velké úspoře jsou systémy této společnosti také zárukou rychlé návratnosti investice. Topení pomocí plynových infrazářičů zajišťuje vysoce komfortní teplo bez vzniku průvanu či víření prachu a lze jej použít jak pro vytápění velkých ploch, tak i pro topení pouze v některých částech místností.

Kromě pestré nabídky řešení pro průmyslové topení je společnost Schwank mezi svými zákazníky oblíbená i díky profesionálnímu servisu a dalším specializovaným službám. Mezi ně patří například energetický kalkulátor na jejich webových stránkách, pomocí kterého si můžete sami spočítat orientační úsporu při přechodu ze starého typu vytápění na modernější.

Více o výtápění hal na www.schwank.cz
04.01.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Grundfos s.r.o.

    Grundfos patří mezi největší výrobce čerpací techniky na světě. Ročně vyrobí přes 16 mil čerpadel. Největší podíl na výrobě mají oběhová čerpadla pro vytápění domácností a komerčních budov.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

    STIEBEL ELTRON patří k technologickým lídrům v oblasti ohřevu vody, vytápění a technologií využívajících obnovitelných zdrojů. Široké portfolio produktů tvoří zásobníkové a průtokové ohřívače vody, akumulační kamna, přímotopné konvektory, osoušeče rukou, tepelná čerpadla, ventilační jednotky a solární zařízení.

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444