Kondenzační kotel ve špičkové kvalitě a navíc v akci

EcoTherm Kompakt WBS 14 F

Plynový kondenzační kotel řady Kompakt od firmy BRÖTJE nabízí špičkovou techniku topení. Navíc nyní můžete kotel značky BRÖTJE, průkopníka výhřevné techniky, získat za výhodnou cenu. Nezáleží, zda máte novostavbu, plánujete rekonstrukci nebo modernizaci, tepelnou pohodu a komfort můžete získat moderněji, úsporněji a ekologičtěji.

Lépe s BRÖTJE

Úsporný kondenzační kotel EcoTherm Kompakt WBS 14 F vyrobený v Německu vyniká moderní technikou s vysokou účinností. Dosahuje normovaného stupně využití až 109 % a díky tomu může přispět k úspoře nákladů na topení o 10 až 14 % (v porovnání se staršími zařízeními dokonce až o 30 %). Regulace SIEMENS s jednoduchou obsluhou umožňuje integraci do sestav s alternativními zdroji. Součástí kotle je rovněž elektronicky řízené čerpadlo a systém „Multilevel“. Kotel WBS nabízí skvělý komfort ohřevu teplé vody v kombinaci s externím zásobníkem, přičemž je elegantní a velmi tichý.

Spolehlivost kotlů BRÖTJE je ověřena mnohaletým působením na německých trzích. Jedná se o vynikající řadu produktů od výrobce, který již třikrát získal posudek jakosti „Sehr gut“ pro generátory tepla. Kotle BRÖTJE jsou maximálně šetrné k životnímu prostředí a splňují veškeré emisní požadavky ČSN, přičemž hluboce podkračují limity známky „Modrý anděl“, které jsou také držiteli. Vysoká preciznost zpracování a kvalita kotlů BRÖTJE se odráží na pohodlí při jejich montáži a servisu a jsou ideální pro vícepodlažní byty a rodinné domy. 
 
09.05.2016 | PR
  • GIENGER spol. s r.o.

    GIENGER spol. s r.o. je součástí silné evropské obchodní GC SKUPINY, jejíž aktivity jsou zaměřeny na velkoobchodní činnost v oboru TZB – topení, sanita, instalace, klimatizace, větrání a elektro. Holding GC SKUPINA tvoří v roce 2016 celkem 8 společností.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444