Spolehlivé lednice od Beko

Důvodů k pořízení této ledničky je celá řada. Tím dost možná nejvýznamnějším je její dlouhá životnost. Hodí se primárně pro ty zákazníky, kteří od spotřebiče neočekávají žádné přehnaně složité funkce a efekty. Důraz se klade spíše na praktičnost a hladký provoz.

Tyto lednice existují v celé řadě variant. Jako kombinované, americké, monoklimatické, nebo třeba vestavěné. Jednoduchému obsluhování pomáhá systém dvojího chlazení NeoFrost™. Praktické vnitřní uspořádání potom zajistí pohodlné uskladnění všeho, co je potřeba uskladnit. 

Přizpůsobitelné otevírání dvířek, nebo stylový design, to vše svým uživatelům dopřávají ledničky Beko. Stačí se jen rozhodnout, jestli se hodí varianta s mrazákem, nebo bez mrazáku. Ať už se rozhodnete jakkoli, vaše kuchyně bude obohacena o tichý spotřebič s nízkou energetickou náročností za rozumnou cenu. 

Kombinované ledničky

Jedním z typů Beko ledniček, které připadají v úvahu, je zmíněná kombinovaná lednička. O tom, jaké výhody tento typ obnáší, se dá přečíst na webu prodejce následující:

„Kombinované ledničky Beko mají kromě chladničky také mrazicí prostor, ve kterém se vytváří optimální vzduch pro rychlé a hluboké zmražení potravin. Disponují řadou funkcí, které se postarají o to, aby vaše potraviny zůstaly co nejdéle čerstvé. Velkou výhodou je dlouhá akumulační doba – při výpadku proudu zůstanou potraviny zmražené až několik hodin. Lednička Beko je navíc velmi tichá a nabídne dostačující užitný objem i pro početnější rodinu.“
 
S lednicí Beko, ať už kombinovaného, nebo třeba amerického typu, sázíte na jistotu a kvalitu. 
06.04.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444