Společnost Lexxus oslavila 15. let předáním 500000,- Kč na nákup nového bytu

Realitní společnost LEXXUS a.s., lídr v prodeji nových bytových jednotek, oslavila před nedávnem 15. výročí. Při této příležitosti uspořádala soutěž „My slavíme, Vy vyhráváte!“. Hlavní výhrou byla sleva na nákup nového bytu ve výši 500 000 Kč. Druhou cenu věnoval hlavní partner společnost HYPOSERVIS a.s., a to šest měsíců splátek hypotéky zdarma v maximální výši 100 000 Kč.

Soutěže se mohl zúčastnit každý klient starší 18 let, který v období od 1. září 2007 do 31. října 2007 podepsal rezervační smlouvu a správně zodpověděl soutěžní otázky. Slavnostní vyhlášení proběhlo dne 22. listopadu 2007 v prostorách společnosti LEXXUS, a.s. v Paláci Riesů ze Stallburku v Panské ulici. Pro všechny pozvané byl přichystán doprovodný program, kde nechyběla barmanská show a živá muzika ve stylu reggae.


Generální ředitel společnosti LEXXUS a.s., pan Ivo Překlasa říká: „Soutěž hodnotíme velice pozitivně, neboť jsme přesvědčeni, že značným dílem přispěla k dvacetiprocentnímu nárůstu návštěvnosti obchodních prostor firmy LEXXUS a k více než třicetiprocentnímu zvýšení prodejů oproti výhledům, které jsme si na období srpen – říjen stanovili. Věříme, že tyto výsledky nám opět napomohou k tomu, abychom se udrželi mezi třemi největšími prodejci nových bytových projektů v Praze.“


Hlavní výhru získala Marie Břicháčková, která si zakoupila nový byt v projektu Zličínský dvůr. Nejvíce se přiblížila správné odpovědi na otázku, jaký bude celkový finanční objem rezervačních smluv na koupi nemovitostí v období od 1. září 2007 do 31. října 2007. O tom jak správně tipovat, odpovídá výherkyně paní Břicháčková: „Správný tip je dílem mého tatínka, který použil sedm sedmiček, jako číslo plodnosti. To, ale bylo nízké číslo a tudíž přidal Kristův věk 33 let a vzniklo číslo 777 777 733 Kč. “ Nakonec se jeho odhad od přesného objemu lišil jen o 2 272 843 Kč. Šest měsíců hypotéky zdarma získal pan Tomáš Chobot, který tak příjemně ušetří při koupi svého bytu v projektu Nad Motolským hájem.

28.11.2007

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444