Společnost Hörmann má letos premiéru na veletrhu FOR HABITAT

Jarní veletrh ForHabitat se stal již tradičním místem, kde se na počátku stavební sezóny setkává široká veřejnost i odborníci. Letošního již 27. ročníku se historicky poprvé zúčastní i společnost Hörmann ČR, která zde na ploše 120 m2 představí především svůj úspěšný segment interiérových dveří.

Ve dnech 26. – 29. 3. 2020 se na výstavišti v pražských Letňanech otevřou brány veletrhu specializovaného hlavně na interiérové prvky staveb. Jedná se o velmi oblíbenou akci, jejíž návštěvnost rok od roku roste: Během loňského ročníku si jeho expozice prohlédlo více než 36 500 lidí a v tomto letošním lze očekávat opětný nárůst počtu návštěvníků.
 

Interiérové dveře dobývají evropský i tuzemský trh

Mezi přibližně šest stovek vystavovatelů se tedy letos poprvé zařadí také Hörmann ČR, přední evropský producent interiérových dveří. Tato společnost zakoupila v roce 2015 závod na tradiční výrobu interiérových dveří v německém Gütersloh. V uplynulých letech byl tento výrobní závod zmodernizován, zakoupeny nové výrobní linky a výrazně zvýšena výrobní kapacita.

Od roku 2018 jsou výrobky z Gütersloh pod koncernovým jménem Hörmann distribuovány také v České republice. Spolu s dalším sortimentem se tento segment těší velkému zájmu zákazníků a jeho prodeje průběžně stoupají. Tento úspěch se zakládá na více než šedesátileté zkušenosti z výroby dřevěných interiérových dveří, dále čerpá z vysoké kvality výrobků i dobrého renomé značky Hörmann. Na trhu dřevěných interiérových dveří v Německu i v celé Evropě vidí společnost potenciál dalšího rozvoje a rozšíření společnosti. Cílem je stát se do 10 let významným evropským hráčem v segmentu dřevěných interiérových dveří. Dřevěné dveře ze závodu v Gütersloh se objeví pochopitelně i v expozici společnosti Hörmann a veletrhu ForHabitat.

Kromě nich se představí také výrobní závod Schörghuber, který je rovněž v majetku rodiny Hörmann, ale výrobky z něj jsou prodávány pod vlastní značkou Schörghuber. Vysoce specializovaný závod vyrábí dřevěné interiérové dveře ve speciálních velikostech a provedeních, například dveře výšky až 3000 mm, dřevěné protihlukové dveře tlumící zvuky o síle 56 dB a nejrůznější retro v dřevěném provedení. Bez přehánění lze říct, že na přání vyrobí Schörghuber téměř cokoliv. 
03.03.2020 | PR
  • Hörmann Česká republika s.r.o.

    Skupina Hörmann je předním výrobcem dveří a vrat. V současnosti vlastní 27 výrobních závodů v Evropě, Severní Americe a Asii, které produkují vysoce kvalitní vrata, dveře, zárubně a pohony pro soukromý i průmyslový sektor. V roce 1997 se i Česká republika zařadila mezi regiony, v nichž má společnost Hörmann prodejní pobočku a zájem o její produkty každoročně výrazně stoupá.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444