Společnost GARDENA a její produkty

Koncern GARDENA je preferovaným partnerem při plánování a úpravě životního prostoru spojeného s přírodou a při péči o něj. Jedinečná řešení výrobků a služeb značky GARDENA umožňují individuální zážitky. V obchodě i u koncového spotřebitele se značka GARDENA vyznačuje inovativními a vysoce kvalitními výrobky a systémovými řešeními, značkovou komunikací a nezaměnitelným designem.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Program produktů značky GARDENA je tvořen komplexní nabídkou sortimentu výrobků, vhodných pro úpravu a údržbu zahrad a okolí domu. V současné nabídce společnosti GARDENA je na 800 produktů, které jsou rozděleny do následujících produktových skupin:

Originální GARDENA systém
Zavlažovací technika
Nůžky, pilky, strunové sekačky
Zahradní nářadí
Elektrické a akumulátorové přístroje
Čištění a péče
Čerpadla
GARDENA aquamotion:
Stavba vodních nádrží
Technika pro vodní nádrže
Péče o vodní nádrže
GARDENA lightline

Samozřejmostí je také škála náhradních dílů a kvalitní zákaznický servis.
Mezi nejznámější a zároveň nejžádanější produkty společnosti GARDENA patří bezesporu Originální GARDENA systém a Combisystém GARDENA. Originální GARENA systém je patnetem společnosti od roku 1968 a jde o spojovací materiál. Combisystém GARDENA je univerzálním kombinovaným nástrojem určeným pro péči o zahradu a trávník, který funguje na principu univerzální velmi kvalitní násady s možností pěti desítek nástavců zahradních nástrojů od rýče přes lopatu, vidle či hrábě apod.
02.05.2003 | Martin Vápeník

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444