Společnost Dorsis na veletrhu For Arch představila dvě interiérové novinky

Na veletrhu FOR ARCH, který se konal na konci září v pražských Letňanech, společnost Dorsis představila dvě novinky. První z nich jsou unikátní pivotové dveře a další novinkou jsou rámové celoskleněné příčky. Zákazníci i široká veřejnost si mohli tyto novinky společnosti Dorsis prohlédnout přímo na stánku v rámci veletrhu FOR ARCH 2017.

Široký sortiment designových dveří, skrytých systémů a celoskleněných příček i dalších doplňků řadí společnost DORSIS ke špičce v oblasti realizací moderních interiérů. 
 

Pivotové dveře v interiéru

Jednou z převratných novinek v nabídce společnosti Dorsis jsou interiérové pivotové dveře. 
Nejoblíbenější a výraznou designovou variantou je pivotové křídlo v kombinaci hliníkového rámu a bezpečnostního skla, další možností je plné dřevěné křídlo nebo bezrámová celoskleněná varianta. Samozřejmostí designových pivotových dveří je dokonalá funkce otáčení křídla, možnost volby madla nebo kliky a realizace atypických rozměrů.   

 

Rámové celoskleněné příčky

Další novinkou a designově jedinečným prvkem jsou rámové celoskleněné příčky Dorsis. Tyto příčky samozřejmě oddělují jednotlivé prostory nejen hlukově a tepelně, ale samozřejmě slouží jako výrazný prvek v moderním interiéru. Svislé a vodorovné členění příčky dodají stěnám punc originality a jedinečnosti v daném prostoru. V příčkách je možné osadit otevíravé křídlo jako součást příčky nebo ponechat stěnu jen fixní. Každá příčka je realizována v daném atypickém rozměru individuálně a na zakázku. 

Sledujte Dorsis na webových stránkách a Facebooku, kam jsou pravidelně přidávány fotky nejnovějších realizací. Vzorkovny můžete navštívit v Kolíně, Brně nebo Olomouci.
16.10.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444