Společnost DITON a nové trendy ve venkovní dlažbě

Společnost DITON s.r.o., jež se stala nositelem významného a prestižního titulu „Nejlepší výrobce stavebnin 2009“, je firmou, která má za sebou již desetiletou historii. Společnost patří mezi nejvýznamnější výrobce betonových výrobků se specializací na výrobu prémiové betonové dlažby a prémiových prvků zahradní architektury a každý rok přináší do svého portfolia nové typy venkovní a zámkové dlažby.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Dlažba společnosti DITON je vyráběna pod nejvyšším stupněm kontroly kvality. Každý vstupní materiál je pečlivě hlídán a je hodnocena jeho kvalita, a to ve všech fázích výrobního procesu. „Díky výborně propracovanému systému kontroly kvality dokážeme plnit bezpodmínečně stanovené normy. Celý proces výroby je pečlivě monitorován,“ řekl nám pan Petr Diviš, ředitel společnosti. Ve firmě je opravdu vidět, že na kvalitu své dlažby bedlivě dbají. Přesvědčila nás o tom dokonce vlastní zkušebna a laboratoř, kde odborný personál provádí pravidelné mechanické testy a chemické analýzy na vyráběném sortimentu. Není zde rozdíl, zda se právě vyrábí zámková dlažba, venkovní dlažba, zatravňovací dlažba či ztracené bednění, vše je pečlivě kontrolováno.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Jako každoročně i letos přichází společnost DITON s novými typy, barvami a povrchy dlažeb. Seznemte se teď podrobněji alespoň s jednou z novinek, jíž je venkovní dlažba DITON ALPACA.

DITON ALPACA


Dlažba ALPACA je novým přírůstkem v sortimentu firmy DITON. Vyznačuje se moderním vzhledem a vysoce kvalitním zpracováním. Dlažba ALPACA patří do skupiny venkovních dlažeb opatřenými PRIME PROTECT, tj. speciální technologickou úpravu povrchu, která ji činí odolnější vůči tvorbě vápenocementových výkvětů, růstu řas a mechů. Tato venkovní dlažba samozřejmě splňuje veškeré požadavky na vysokou pevnost a nízkou obrusnost, je odolná proti použití chemických solí a má vynikající adhezní vlastnosti. Navíc její moderní vzhled dá vašemu domu, či zahradě zcela výjimečný styl.

Společnost DITON dokazuje, že umí kouzlit s barvami na venkovní dlažbě a tak plně uspokojit jakýkoliv vkus či představu zákazníků. Přijďte se přesvědčit do vaší nejbližší prodejny stavebnin nebo navštivte stránky www.diton.cz a navrhněte si sami zahradu vašich snů pomocí konfigurátoru zahrad.
30.04.2010 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444