Špičkové vinotéky LIEBHERR

Pokud si rádi čas od času vychutnáte dobré víno, jistě jste narazili na problém skladování. Lednička či spíž často přetékají ve švech a mnohdy navíc neposkytnou tu správnou teplotu. Pro takové případy jsou tu domácí vinotéky, třeba ty od špičkového výrobce Liebherr.

Společnost LIEBHERR je jedním z nejznámějších a nejprestižnějších výrobců chladící techniky na celém světě. Firma Liebherr byla založena Dr. Ing. E.H. Liebherrem v roce 1949. Celá firemní skupina je tvořena 47 společnostmi s působností v 17 zemích světa. Vinotéky LIEBHERR patří k opravdové špičce na trhu.

LIEBHERR klade důraz na kvalitu, design, nejnovější technologie a v neposlední řadě i na ekologii. V roce 1993 jako jeden z prvních převedl výrobu na bezfreónové chladící médium. Společnost LIEBHERR zajišťuje vlastní dopravu až k vám domů, aby zabránila možnému poškození chladničky při přepravě. Dále také disponuje rozsáhlou servisní sítí po celé České republice.

Temperované chladničky na víno

Temperované chladničky na víno jsou obzvlášť vhodné pro skladování zásob různých druhů vína vždy při teplotě pro konzumaci. V těchto přístrojích je použitím speciálních komponentů dosaženo vrstvení teplot. V horní oblasti lze při teplotě 18 °C temperovat například červená vína, s teplotou 5 °C je spodní část vhodná pro bílá vína nebo šampaňské.

Klimatizované chladničky na víno

Pro dlouhodobé skladování větších zásob vína je ideální volbou klimatizovaná chladnička na víno. Tyto přístroje jsou ale optimální i pro skladování většího množství při teplotě vhodné pro konzumaci. V klimatizovaných chladničkách na víno je zvolena teplota udržována konstantní a rovnoměrná v celém vnitřním prostoru.

Vestavné chladničky na víno

Slouží k plné vestavbě do kuchyně nebo stěny. Tyto vinotéky mají odvětrání uzpůsobené vestavbě, takže se nebudou přehřívat a budou fungovat správně.
27.04.2022 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444