Spánek na pěně se švýcarskými bylinkami

Snížená kvalita spánku patří k častým průvodním jevům moderní doby. Zároveň k ní ovšem patří také snaha tento negativní jev minimalizovat, protože přibývá poznatků o vlivu spánkové regenerace na naše zdraví a psychickou kondici.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Ztráta prožnosti během užívání je u pěny EvoPoreHRC minimální

Výrobci roštů a matrací proto přicházejí s produkty a inovacemi, které svým řešením ke zdravému spaní podstatně přispívají.

Matrace z PUR pěn našly svou oblibu díky schopnosti přizpůsobit se anatomii lidského těla a zároveň mu poskytnout potřebnou oporu. Jedním z dalších stupňů ve zdokonalení materiálů pro výrobu matrací se stala studená neboli HR pěna, která má otevřenější buněčnou strukturu, díky níž se zlepšila prodyšnost matrace a zvýšilo pohodlí při spánku. S ještě komfortnějími vlastnostmi se setkáváme u švýcarských studených pěn nové generace. Jsou vyrobeny z tzv. HRC (High Resilient Climate) pěny, což je vysoce elastický materiál, který s mimořádným úspěchem odolává vlivu vlhkosti, tepla a vysokého tlaku.

Vlhkost a teplota jsou nevyhnutelné průvodní jevy našeho spánku, které vlastnosti pěnových matrací narušují. Díky nim a tlaku, kterým ležící postava na matraci působí, pěna, z níž je matrace vyrobena, během noci měkne a ztrácí svoji elasticitu, čímž se snižuje její funkčnost. Opora páteře a celého těla se tak zhorší, což má za následek také horší uvolňování svalového napětí a ve výsledku horší kvalitu spánku.

Nová struktura buněk ve švýcarské EvoPoreHRC pěně zaručuje mnohem větší odolnost proti negativní zátěži vlhkem, teplem i tlakem a umožňuje vyrobit matrace s daleko vyšší tvarovou stálostí a dlouhou životností, které svým uživatelům dlouhodobě zajistí příjemný a klidný spánek a z ortopedického hlediska perfektní podporu těla.

AventO2 - detail

K vyjímečné odolnosti pěny EvoPore se u pokročilejší verze, jíž je pěnový materiál Avent02, přidávají zvýšená vzdušnost způsobená přirozenou ventilací a aktivní přírodní složky. Uklidňující levandule a léčivé švýcarské bylinky jsou do pěny přidávány v poměrech, které patří k obchodnímu tajemství výrobce. Jedná se o ingredience přispívající k příjemnému usínání a nerušenému spánku, který je skutečným zdrojem energie pro aktivní život

Matrace Swiss dream, Swiss wave nebo Swiss magic využivající inovované švýcarské pěny HRC dodává na náš trh společnost Materasso Slovakia, specialista na zdravé spaní s mnohaletými zkušenostmi v oboru. Více informací o rozsáhlém portfoliu nabídky i seznam prodejců najdete na www.materasso.eu

23.05.2012

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444