Soutěžte o katalog rodinných domů

Katalog Euroline Bohemia 2012 nabízí 21 novinek

Společnost Euroline Bohemia, jeden z největších dodavatelů projektů rodinných domů v České republice, přichází každoročně s novým katalogem, který kromě nabídky oblíbených projektů obsahuje vždy také zajímavé novinky.

Nový Katalog rodinných domů pro rok 2012 nabízí 21 nových projektů, kterými společnost Euroline Bohemia reaguje na potřeby a požadavky zákazníků. Novinky spolu s již osvědčenými projekty domů představují širokou nabídku 401 projektů. Katalog obsahuje také jejich zrcadlová provedení, jde tedy celkem o 802 projektových řešení. DVD, které je součástí Exkluzivního tištěného katalogu, obsahuje navíc nové aplikace k jednotlivým RD a podrobné vyhledávání v RD. Dá se objednat i samostatně.

V nabídce jsou pasivní domy, nízkoenergetické domy, bungalovy, patrové domy, samostatně stojící domky, dvojdomy a řadové domy. Nabízené projekty vycházejí ze současných trendů v oblasti architektury, ergonomie i stavební fyziky a splňují všechny požadované normy. Domy EUROLINE BOHEMIA jsou navržené z tradičních zdicích materiálů, které jsou u stavebníků v ČR stále velmi oblíbené a jsou dostupné na celém území republiky. Největší výhodou typových katalogových projektů proti individuálním projektům je jejich velmi výhodná cena a v neposlední řadě téměř okamžité dodání.

Soutěž byla ukončena.

23.01.2012

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444