Soutěž o konferenční stolek v dekoru dubu

Jarní obměna vybavení interiéru je osvědčeným způsobem, jak kolem sebe vytvořit svěží a čerstvé prostředí. Pokud právě přemýšlíte nad novými kousky nábytku do vašeho bytu nebo domu, zapojte se do soutěže Nábytek JEKO a vyhrajte konferenční stolek TIPS vyrobený v dekoru dubu!


Minimalistický stolek z kvalitního lamina dodá obývacímu pokoji šmrnc! Jeho jednoduchost zaujme na první pohled a jako bonus můžete tento konferenční stolek libovolně kombinovat s ostatními prvky této kolekce a docílit tak stejného designu v celém interiéru. Pro zařazení do slosování stačí zodpovědět otázku umístěnou na konci článku.




Široký výběr nábytku napříč styly i materiály

Prioritou společnosti Nábytek JEKO vždy byl spokojený zákazník. Z tohoto důvodu je nabídka sortimentu neustále rozšiřována, inovována a denně aktualizována. Najdete v ní jak české, tak zahraniční výrobky vybírané s důrazem na kvalitu a design. Hledáte originální kousky? V nabídce obchodu najdete takové, které se jinde na českém trhu naobjeví!

Samozřejmostí jsou doplňkové služby pro zákazníky, jako je výnos do patra, montáž zboží, nábytek na splátky či odborné poradenství.

Favoritem je dubový masiv

Až už se jedná o regály, vitríny nebo vybavení do ložnice či bývacího pokoje, co se týče dubového masivu, můžete popustit uzdu své fantazii.

Do krásného dubového regálu Atlanta skvěle zapadnou vaše oblíbené doplňky nebo knihy, nová televize zase vynikne na dubovém televizním stolku. Ten je ošetřen přírodním voskem a olejem v barvě dubu páleného. Korpus je vyroben z dýhované dřevotřísky a jeho čela jsou z dubového masivu. TV stolek lze kombinovat s ostatním nábytkem kolekce Atlanta a vytvořit si tak vlastní sestavu dle svého vkusu. Nábytek kolekce Atlanta představuje jednoduchost a luxus, který vám díky nadčasovému designu a preciznímu zpracování zajistí příjemné a komfortní bydlení na dlouhá léta.



Pokud hledáte postel pro lepší spánek a chcete mít interiér sladěný do jednotného stylu, kolekce Atlanta nabízí i nádherné kousky jako je manželská postel Atlanta z přírodního dubu. Tato postel je vyrobena v kombinaci dýhované dřevotřísky a dubového masivu. Čelo postele je očalouněno ekologickou kůží béžové barvy.

Oblíbené jsou také kousky vyrobeny z lamina, v současné době jsou skladem za velmi příznivé ceny! Co si pořídit novou manželskou postel Malta ve stylu Provence! Postel je vyrobená z přírodního dřeva v kombinaci s MDF deskou. Postel je bílé barvy a je zdobená elegantním vzorem, součástí postele je navíc rošt. S touto romantickou kolekcí se budete cítit jako na dovolené v jižní Francii!

Jemnost, čistota a velmi zajímavý design učiní váš domov útulný, ale zároveň nadčasový! Důkazem toho jsou velmi jemné komody ze stejné kolekce, které zvelebí každý koutek. Co takhle třeba komoda K6S? Tato komoda je součástí luxusní modulové kolekce Provence inspirované venkovským stylem jihovýchodní Francie. A co tuto komodu použít i jako televizní stolek?


Kombinace dekoru běleného dřeva, a to borovice Andersen s tmavým dubem Lefkas, dodává kolekci Provence pocit lehkosti a svěžesti. Výrazným prvkem kolekce Provence jsou charakteristická ozdobná dvířka, šuplíky a originální úchytky. Originální design se snoubí s vysokou praktičností a vy se nemusíte bát, že váš nový nábytek bude pouze na ozdobu. Komoda PROVENCE K6S disponuje 6 zásuvkami a odkládacím prostorem, a navíc je vyrobená z kvalitního lamina.
bydlinek
Soutěž o konferenční stolek TIPS
Odpovězte správně na soutěžní otázku a pokud budete mít štěstí během losování, získáte tento minimalistický stolek z kvalitního lamina. Soutěž trvala do 16. června 2018. Výherce: Zdeněk Kypta
16.05.2018 | PR
  • Nábytek Jeko.cz

    Hledáte kvalitní a levný nábytek? Navštivte náš obchod s širokou nabídkou zahraničního i českého nábytku. Nabízíme luxusní i levný nábytek pro všechny naše zákazníky. Nábytek na splátky je u nás samozřejmostí včetně montáže a výnosu zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444