Soutěž o dárky pro kutily, zahrádkáře i kuchaře

Vychytaný kousek 4 v 1

Vychytaný kousek 4 v 1

Společnost Brudra je na trhu známá přes dvě desítky let jako výrobce kvalitního pracovního oblečení, které opravdu leccos vydrží. V oblibě ji proto mají příznivci domácího kutění, zahradničení i vaření. My vám poradíme, čím byste jim mohli udělat radost třeba pod stromečkem. 

Dárek pro kutila
Máte doma polovinu věcí po domácku vyrobenou a když hledáte svého muže, bezpečně jej najdete v dílně? Pak byste ho mohla potěšit nářadím a skutečně odolným oblečením se spoustou užitečných kapes a kapsiček, např. klasickými montérkami s laclem v jeho oblíbené barvě nebo vychytaným kouskem 4 v 1, ze které lze vytvořit krátké i dlouhé kalhoty, s laclem nebo bez. Nezapomeňte ani na rukavice z kombinace materiálů, které jsou pro kutila ideální.
 
Dárek pro zahrádkáře
Žádný zahrádkář se neobejde bez pořádných rukavic. Na ochranu proti postřikům i biologickému a mechanickému riziku jsou ideální ty z příjemného bavlněného úpletu, ovšem máčené v PVC s nitrilem. A vášnivou zahrádkářku určitě potěší pořádné kalhoty a holínky
Dárek pro kuchtíka a kuchařku
Pokud u vás vaří muž, kupte mu kvalitní zástěru s laclem v jeho oblíbené barvě a jako vtípek i správnou kuchařskou čepici. Stylová zástěra s modrým nebo červeným pruhem a na ni výšivka dle vlastního výběru by zase mohla potěšit tu, kterou titulujete jako „Nejlepší kuchařka na světě".

Darujte poukaz
A pokud si nevíte rady, můžete zkusit dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč nebo 1000 Kč. Přesně takové poukazy můžete vyhrát i v naší soutěži, kterou najdete na konci článku.
 
Brudra se nově pustila taky do světa sportu, a to s velikým úspěchem. Přečtěte si o tom více na www.brudra.cz a vyberte zde dárek i pro sportovce nebo funkční termo prádlo, které v zimě ocení každý.
bydlinek
 Vyhrajte 3 poukazy v hodnotě 500 Kč na výběr produktů od společnosti  BRUDRA

Stačí odpovědět na otázku a mít štěstí. Nápovědu hledejte na www.brudra.cz.
Soutěžit můžete do 18. ledna 2015.
Soutěž byla ukončena.

Výherci: Miroslav KdýrEliška Wimmerová, Lenka Koucká
11.12.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444