SodaStream představuje nové lahve v pastelových barvách

Soutěž

Češi milují „pastelky" a je to vidět už i na lahvích! Po úspěšné edici výrobníků perlivé vody JET, které značka SodaStream uvedla v loni na trh v devíti pastelových barvách, přichází do prodeje i limitovaná kolekce lahví ve stejných odstínech.

Hravý design tří nových lahví tvoří potisk z jemných geometrických vzorů v pastelových barvách. Dno i uzávěr každé lahve jsou bílé, díky čemuž výborně doplní kterýkoliv z devíti přístrojů řady SodaStream JET Pastels. Set tří lahví se bude exkluzivně prodávat pouze na českém a slovenském trhu, kde se „pastelky" těší mimořádné oblibě.
Edice pastelových výrobníků perlivé vody SodaStreamSodaStream se při vyvíjení pastelové edice spojil se značkou Sencor, která nabízí identické barvy ve své kolekci malých domácích spotřebičů.

 
Soutěž o výrobník perlivé vody SodaStream  
„Edici pastelových výrobníků perlivé vody SodaStream JET jsme na český trh uvedli v říjnu 2016 a už na Vánoce byla vyprodána, takže jsme do výroby zadávali další objednávku," říká Michal Panis, manažer zodpovědný za marketing značky SodaStream na českém trhu a dodává: „Věříme, že se stejným zájmem se setkají i tři nové lahve, které byly speciálně designované pro tuto kolekci.“

Vedle výrazného ekologického benefitu přináší systém SodaStream do domácnosti i výjimečně jednoduché řešení pitného režimu, které oceníte zejména během nadcházejícího letního období. Veselý pastelový design nových lahví potěší při společném rodinném stolování a zároveň zpříjemní dodržování celodenního pitného režimu. Láhev o objemu 1 litr stačí naplnit čerstvou perlivou vodou, která příjemně osvěží i na cestách či v práci. Bez potřeby vláčení těžkých lahví balené vody z obchodu si s výrobníkem SodaStream připravíte v pohodlí domova perlivou vodu nasycenou či ochucenou podle vlastních představ.

bydlinek Soutěž o výrobník perlivé vody SodaStream
Hrajeme o výrobník perlivé vody SodaStream v elegantním černo-stříbrném designu. Stačí odpovědět na otázku. Nápovědu hledejte na stránkách: www.sodastream.cz.

Soutěž trvá do 7. července 2016. Soutěž byla ukončena, cenu získává František Majer

07.06.2016 | PR
  • SodaStream

    Společnost SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystanou v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami v počtu vypitých litrů. Díky ucelené nabídce výrobníků domácí perlivé vody SodaStream a souvisejícího příslušenství si nachystáte vlastní perlivou vodu v pohodlí domova, kdykoliv dostanete chuť se napít.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444