Smlouva.online - získejte levnou, rychlou a bezpečnou kupní smlouvu pro nemovitosti

Koupě nemovitosti je složitý proces, který vyžaduje správně vyhotovenou kupní smlouvu. Tento dokument je klíčový pro převod vlastnictví nemovitosti a přepis v katastru nemovitostí. Nyní však existuje inovativní služba, Smlouva.online, která vám umožní získat smluvní dokumentaci pro koupi nemovitosti levně, rychle a bezpečně.

Kupní smlouva je nezbytným dokumentem pro převod nemovitosti na nového vlastníka v katastru nemovitostí. Pokud je smlouva nesprávně připravena, hrozí, že převod nebude proveden. Tento dokument také definuje prodávajícího a kupujícího, stanovuje postup prodeje, platební podmínky, předání nemovitosti a další důležité údaje. Je zřejmé, že kupní smlouva má klíčový význam pro úspěšný nemovitostní obchod.


Levná kupní smlouva

Tradiční právní služby při uzavírání nemovitostních obchodů mohou vyjít až na 15 000 Kč. Avšak díky službě Smlouva.online můžete výrazně snížit své náklady. Tato inovativní platforma vám umožňuje vytvořit si vlastní kupní smlouvu přesně podle vašich potřeb, aniž byste potřebovali profesionálního právníka. Cena za vygenerování jedné smlouvy je pouze 690 Kč s DPH. Platíte až po vytvoření návrhu smlouvy, a předem pouze poplatek 300 Kč s DPH za načtení dat z katastru. To znamená, že ušetříte jak peníze, tak čas.

Rychlý generátor smluv

Smlouva.online vám umožňuje generovat kompletní kupní smlouvu během několika málo minut. Stačí vyplnit jednoduchý formulář s údaji o nemovitosti a prodávajícím, které automaticky načte z katastru nemovitostí. Poté doplníte informace o kupujícím, kupní ceně a nastavíte bezpečný převod financí. Generátor smluv připraví smlouvu na míru vašim konkrétním potřebám a specifikacím nemovitosti. Nejde o obecný vzor, ale o kompletní a přesnou smlouvu, která vás ochrání a zajišťuje správný průběh obchodu.

Smlouva bez obav

Důvěra v kvalitu a správnost kupní smlouvy je zásadní. Smlouva.online se stará o to, aby byly splněny všechny důležité podmínky a náležitosti. Smlouva je nestranná a chrání zájmy obou stran. Propojení generátoru s katastrem nemovitostí zabraňuje chybám a poskytuje aktuální informace. Smlouva.online zaručuje přesnost a kvalitu smluv a v případě jakýchkoli nedostatků nabízí bezplatnou opravu nebo vrácení peněz. Pokud je potřeba, můžete využít také úschovu kupní ceny v UniCredit Bank. Tímto způsobem můžete bezpečně uložit prostředky na speciální účet, který je určený výhradně pro vaši nemovitostní transakci.

Kupní dokumentace pohromadě

Smlouva.online vám neposkytuje pouze samotnou kupní smlouvu, ale také kompletní dokumentaci související s nemovitostním obchodem. To zahrnuje předávací protokol pro potvrzení převodu nemovitosti a návrh na vklad do katastru nemovitostí, což je důležitý krok při změně vlastnictví.

Nemusíte si při uzavírání kupní smlouvy najímat advokáta. Smlouva.online je revoluční služba, která vám umožní si rychle a efektivně připravit kvalitní kupní smlouvu sami během několika minut. Ušetříte peníze a získáte smlouvu, která zajišťuje správný průběh nemovitostního obchodu. Vyzkoušejte si Smlouva.online ještě dnes na jejich webových stránkách.
30.06.2023 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444