Služby pro domácnost

Služby zahrnují veškeré práce, které jsou nutné k bezchybnému chodu domácnosti. Sklenáři zasklí rozbitá okna, provedou montáž izolačních dvojskel i trojskel, namontují silikonové těsnění, vyrobí a namontují zrcadlové stěny, brousí sklo, lepí akvária, provádějí rámování a paspartování, zasklívání lodžií.

Úklidové služby vám zase okna umyjí, navíc vyčistí koberce, vyklidí sklep, umyjí rámy, vydrhnou schody... Topenáři zajišťují instalaci topení všeho druhu, montáž plynových spotřebičů, rozvody vody včetně stavebních prací. Instalatéři vymění vodovodní kohouty, sprchy, těsnění. Mezi další služby patří půjčovny nářadí a oděvů, opravy domácích spotřebičů a jiných elektrických přístrojů, ledniček, praček, hodin, klavírů, čistírny oděvů, krejčovské služby apod.
20.12.2002 | Olga Koníčková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444