Slaďte kuchyň do jednotného stylu s vestavnými spotřebiči Amica

Zařizujete si novou kuchyň nebo renovujete starou? Ideální příležitost sjednotit interiér vaší kuchyně do jednoho stylu! Nejjednodušším řešením je pořídit si vestavné spotřebiče, které mají stejnou barvu i design a vzájemně se doplňují. Vestavné spotřebiče jsou nejen módní, ale i praktické, protože šetří místo a jsou snadnější na údržbu.

Vestavná kuchyně od Amiky

Evropský výrobce cenově dostupných spotřebičů Amica má ve svém portfoliu širokou nabídku moderních vestavných i volně stojících kuchyňských spotřebičů. Z početné kategorie vestavných nabízí především chladničky, myčky nádobí, desky, trouby a odsavače par. Zkombinovat několik kousků stejného stylu je stěžejní pro sjednocení vzhledu celé kuchyně. Výbornou kombinací je např. deska, digestoř a trouba ve stejné barvě a tvaru. Všechny spotřebiče jsou většinou umístěny v těsné blízkosti a pro vytvoření estetické kuchyně by na sebe měly vzhledově navazovat.



Desky plynové nebo indukční

Varná deska tvoří základ každé kuchyně. V dnešní době dominují trhu především sklokeramické a indukční desky, ale někteří stále dávají přednost klasickým plynovým deskám. Ať už jste zastánce kterékoliv z těchto kategorií, v nabídce od Amiky si přijde na své každý. Desky disponují celou řadou moderních funkcí a bezpečnostních prvků. Indukční desky se pyšní senzorovým ovládáním, přednastavenými programy nebo možností propojit dvě varné zóny, díky funkci Bridge. Oproti tomu plynové desky nezaostávají a nabízí snadnější řízení plamene FlameControl nebo jednoduché elektrické zapalování v každém knoflíku. 



Odsavače par neboli digestoře

Při vaření a smažení aromatických jídel je odsavač par nepostradatelný pomocník v každé kuchyni. Kromě minimalizace zápachu mají digestoře také význam při snižování vlhkosti v místnosti a mohou zabránit vzniku plísně. Bezdotykové ovládání odsavače gestem nebo automatické vypnutí patří mezi největší inovace na trhu a ulehčuje uživatelům každodenní práci v kuchyni. Amica nabízí kromě vestavných odsavačů také ostrůvkové, komínové nebo teleskopické.



Trouba parní nebo standard

Jakou troubu zvolíte do své kuchyně je čistě na vás. Trouby Amica mají objem až 77 litrů, což umožňuje pečení většího množství jídla a trouby tak patří mezi největší na trhu. Amica nabízí parní trouby, které využívají technologii SoftSteam k ještě dokonalejšímu pečení. V kategorii standardních trub naleznete např. trouby s pyrolytickým čištěním nebo s automatickým otevíráním dveří OpenUp. Trojité sklo dveří, přednastavené programy pečení nebo katalyzátor zápachu jsou jedny z mála funkcí, které u jednotlivých modelů najdete a usnadní vám každé další pečení. 
07.07.2021 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444