Skutečně flexibilní úklid

Váš domov je plný zákoutí a míst, které jsou přímo noční můrou pro úklid. Člověk přemýšlí, kolik druhů vysavačů by si měl pořídit, aby všechna tato místa zvládl vysát rychle a bez námahy. Rowenta myslí na to, jak vám usnadnit život: Přichází s novým bezdrátovým vysavačem s flexibilní násadou AIR FORCE FLEX 560, který uklidí tam, kam se ostatní nedostanou.

Bezdrátový vysavač AIR FORCE FLEX 560 lze sestavit do dvou variant. Pro klasické vysávání je vysavač vybaven flexibilní tyčovou násadou s funkčním kloubem. S tímto geniálním vylepšením se dostanete i pod ty nejnižší profily nábytku – až 5x dále než s klasickým tyčovým vysavačem. 

Jestliže potřebujete vysát pouze drobečky z pohovky po večerním lenošení u televize, lze vysavač odejmout od tyčové násady a z klasického vysavače se rázem stane lehký ruční pomocník. S výkonem 100 Airwattů vám neunikne ani ten nejzapadlejší drobeček v čalounění pohovky.

Nízkoprofilová hlavice s osvětlením LED odhalí prach v každém skrytém zákoutí vašeho domova.  Lithium-iontová baterie umožňuje provoz vysávání až 35 minut bez nabití, samotné dobíjení vysavače trvá pouze 3 hodiny. Vysavač AIR FORCE FLEX 560 je vybaven škálou hubic a kartáčů pro úklid jakékoliv povrchu: Hravě si poradí s parketami, koberci, dlaždicemi i čalouněním. Součástí vysavače je praktický zásobník prachu s objemem 0,4 litru. Díky ergonomickému tvaru rukojeti a lehké hmotnost (pouhé 3 kg) se vám bude s vysavačem velmi snadno manipulovat. Zatočte nejen s prachem, ale i úklidovou únavou. Doporučená cena je 11 990 korun. 

Více zjistíte na adrese: www.rowenta.cz.
09.03.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444