Skříně na míru

V bytech a rodinných domech se systémy skříní na míru uplatní prakticky ve všech prostorech od předsíní a šaten po ložnice, obývací pokoje a kuchyně. Rovněž velké uplatnění nachází v hotelích a kancelářích. Mezi největší výhody patří možnost maximálního využití prostor od podlahy až ke stropu. Skříňové systémy mohou být vkusně zakomponovány do ostatního zařízení nebo tvořit výrazný prvek prostoru.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Společnost WOODFACE vyrábí skříně na míru z různých materiálů a v různých provedení. Pro konstrukci skříní i pro výplně dveří nabízí firma 25 druhů lamina v různých barvách a imitacích dřevin, v 6 provedení dřevěných (dýhy borovice, smrk, dub, bříza, třešeň a buk
s povrchovou úpravou UV lakem). Kromě těchto materiálů je pro výplně dveří možno vybírat z 5 barevných provedení zrcadel, žaluzií v provedeních bílé,černé a hnědé nebo v dřevěných provedeních. Nejvíce žádané jsou ratanové výplety a čalouněné výplně. Společnost bez problémů vyhoví i zákazníkům, kteří si přejí dveře s výplní kombinovanou z několika materiálů.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
K systémům vestavěných skříní dodává společnost WOODFACE celou řadu doplňků, které velmi výrazně zvyšují možnosti využití prostorů skříní. Jedná se o sklápěcí šatní tyče, výsuvné závěsy na ramínka, výsuvné závěsy na kravaty a opasky, drátěný program včetně vyklápěcích a vyjímatelných košů na prádlo, zásuvky a mnoho dalších. Zajímavou novinkou společnosti WOODFACE je systém posuvných dveří INLINE, který umožňuje zavírání posuvných dveří do jedné roviny.
02.05.2003 | Věra Růžičková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444