Skončil veletrh Ambiente

Včera skončil ve Franfurtu nad Mohanem mezinárodní veletrh spotřebního zboží AMBIENTE, který byl věnován třem základním okruhům: světu stolování, kuchyní a potřeb pro domácnost, světu dárků a drobného zboží a světu bytového interiéru.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Frankfurt se tak na několik dní stal hostitelem tři a půl tisíce vystavovatelů z 90 zemí. Zastoupena byla i Česká republika. Mezi třemi desítkami českých vystavovatelů byly například Jihlavské sklárny Bohemia, Český porcelán Dubí, DIPRO, Dřevotvar Jablonné, který vystavoval drobné kuchyňské potřeby, Moravské sklárny Květná zase představily nápojové sklo a skleněné dárkové předměty. Nechyběly zde firmy jako Tescoma, Karlovarský porcelán a pravidelný účastník tohoto veletrhu, společnost Moser, která zde kromě svého tradičního sortimentu v premiéře představila také své novinky v segmentu nápojového, dekorativního a uměleckého skla.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Nově představen byl nápojový soubor Sonnet od Ingrid Račkové a Davida Suchopárka, tři kolekce unikátních váz nazvané Anděl, Křídla a Duha barevné symfonie, jejichž autorem je Jiří Šuhájek, váza All the Jazz navržená Petrem Vaďurou a historická replika vázy podle návrhu Sigmunda Schütze z roku 1941. 


 


Související stránky: http://ambiente.messefrankfurt.com 

15.02.2005 | tz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444