Zahřát vás může sklo i zrcadlo

Moderní interiéry volají po odpovídajících doplňcích. Volbou vhodného radiátoru můžete vytvořit nadčasový vzhled vašeho domova, kanceláře či firmy. Společnost HOTHOT Exclusive přichází s neotřelým pojetím radiátorů. Spojuje různé materiály a nabízí širokou barevnou škálu topných těles, které ocení každý, kdo klade důraz na design, detail a originalitu.


Sklo, které topí
Elegantní spojení tvrzeného bezpečnostního skla a radiátoru neboli topné těleso ukryté za sklem. Anebo úplně jednoduše. Sklo, které topí. Tak působí radiátory z řady Crystal na každého, kdo se s nimi potká. Horizontální provedení skleněných radiátorů reprezentují topná tělesa Crystal Line s ostrými hranami a Crystal Line Round s oblými zakončeními. Hledáte-li radiátory na výšku, pak si můžete vybírat mezi Crystal, Crystal Round, Velvet Crystal Sun, Velvet Crystal White Shine nebo Velvet Crystal Cool Ice. Topná tělesa Crystal a Crystal Round jsou dodávána s madlem, což je ideální volba do koupelen. Vyřešíte tak i umístění ručníku, který pak bude vždy příjemně hřát. Velvet Crystal dokonale zapadne do novodobých kuchyní, moderně pojatých předsíní či chodeb, ale i do kanceláří a zasedacích místností. Stačí si jen zvolit barvu skla a požadovaný výkon.
 
 
Zrcadlo a radiátor
Zrcadlo a radiátor spojené do jednoho celku. I to najdete v nabídce eshopu www.hothotexclusive.com. Nechcete-li vnímat, že se jedná o radiátor a chcete, aby dominovalo zrcadlo, pak se zastavte u topného tělesa Velvet Mirror. U tohoto typu radiátoru je to totiž právě zrcadlo, které zabírá celou čelní plochu. Tedy zrcadlo, které zahřeje. Doladění do vašeho interiéru je možné výběrem barvy, která je viditelná na bocích tohoto topného tělesa. Pokud byste naopak chtěli přiznat, že se jedná o radiátor spojený se zrcadlem, pak je pro vás ideálním kandidátem Zen Mirror nebo Onyx Mirror. U obou je na první pohled patrné, že se jedná o topné těleso, které má přidanou hodnotu v podobě zrcadla. Onyx Mirror má navíc v základní výbavě i háček, který jistě oceníte nejen v předsíni.
 
 
LED osvětlení – posun ve využití radiátorů
Poslední novinkou, která rozšiřuje využití radiátorů, je topné těleso s LED osvětlením. Společnost HOTHOT Exclusive představila topná tělesa Mystery Crystal a Mystery Mirror, které nesou tento prvek. Radiátor Mystery Crystal je skleněný radiátor, který je plně připraven splnit náročné požadavky svých zákazníků. Celou přední část tvoří tvrzené bezpečnostní sklo s hlubokým barevným efektem. Součástí tohoto skla je i displej, který zobrazuje čas, okolní teplotu, intenzitu LED osvětlení, kterou si sami vyberete a vlhkost. Jas a barvu LED osvětlení si volíte podle své potřeby či chuti a budete-li chtít, můžete ho i vypnout. K tomu slouží kontrolní panel umístěný pod displejem. Za sklem v barvě Cool Ice je umístěn výkonný radiátor, který se postará o příjemné teplo v celé místnosti, ve které je radiátor umístěn. Na stejném principu pracuje i topné těleso Mystery Mirror. S tím rozdílem, že vepředu je místo skla umístěno zrcadlo. Oba radiátory lze doplnit o madla z nerezi či chromu. Světelné LED lišty jsou umístěny i u radiátorů Zen LED, Velvet LED, Velvet Stainless LED, Velvet Picture LED, Velvet Mirror LED, Velvet Crystal Cool Ice LED, Velvet Crystal White Shine LED a Velvet Crystal Sun LED. U těchto topných těles se osvětlení nastavuje prostřednictvím dálkového ovladače. Můžete si koupit bílé, nebo barevné (RGB) osvětlení.
 
Nabídka radiátorů HOTHOT je opravdu široká a to nejen ve zmíněných materiálech, barvách a LED osvětlení, ale zároveň tato společnost nabízí radiátory na míru, online poradenství, zaslání výkresu i vzorníku zdarma.
26.02.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444