Sklep není trezor a riskovat se nevyplácí

Každý sklep by měl být s ohledem na uskladněný obsah a naši častou nepřítomnost dostatečně zabezpečen. To je však teorie, v praxi vždy nelze realizovat dodatečné zabezpečení a zejména v panelových domech jsou možnosti značně omezené. Ke krádežím zde dochází často a okradený se jenom zřídka kdy znovu setká se svým majetkem. Co dělat v situaci, kdy potřebujeme něco bezpečně uložit mimo byt a sklep je pro tento účel nevhodný?

Majitel rodinného domu tento problém zpravidla neřeší. Nedostatkem místa trpí zejména obyvatelé panelových a bytových domů, jejichž sklepní prostory jsou z bezpečnostního hlediska nejrizikovější. Lyže opřené vedle skříně, krabice s archivem nebo kempingové vybavení nás v bytě brzy přestane bavit. Proto ve sklepích lidé běžně přechovávají drahé sportovní vybavení, elektrospotřebiče, nářadí a další cenné věci. A to se nemusí vyplatit.


Univerzální řešení

Moderní self storage sklady Less Mess Storage nabízejí prostor doslova na míru. Od miniboxů 1m3 až po velké kóje o rozloze 20m2. Do té už lze uskladnit například obsah bytu nebo kanceláře o rozloze 100 m2 nebo 840 kartonových krabic střední velikosti. Řešení se proto najde pro každého.

Využitím těchto skladů získáte suché a čisté prostory, které jsou nonstop zabezpečeny kamerovým systémem. Každý sklad má svůj vlastní alarm a obsah skladu je pojištěný. Přístup do kóje je zajištěn kdykoli, nehrozí tedy, že byste se ke svým věcem nedostali.

 

Příklad miniskladu

Kóje má rozměr 1 m2 a vejde se do ní např.:

- 24 středních Less Mess kartonových krabic
- věci, které naskládáte do malého auta
- 2 regály (80x40x180)


 

Příklad skladu střední velikosti

Kóje má rozměr 7,5 m2 a vejde se do ní např.:

- 228 středních Less Mess kartonových krabic
- obsah bytu nebo kanceláře o rozloze 45m2
- 6 palet





Příklad velkého skladu

Kóje má rozměr 20m2 a vejde se do ní např.:

- 840 středních Less Mess kartonových krabic
- obsah bytu nebo kanceláře o rozloze 100m2
- 20 palet



Na základě poptávky lze individuálně zajistit i nadstandardně velký prostor 50 m2 a více.



Seznamte se s Less Mess Storage prostřednictvím videa na Facebooku. Dozvíte se mnoho užitečných rad a kompletní informace o aktuální nabídce.



27.10.2017
  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444